Startsida / Inlägg

Gör springturen till en pulshöjande zombiejakt

av Sanna Eriksson

Känner du dig lika pigg på den planerade springturen som om du precis stoppat munnen full av sömntabletter? Då kanske Zombies, run! kan få dig på fötter. Med hjälp av den actionfyllda träningsappen kan löpsträckan bli lika spännande som ett avsnitt ur Walking Dead och i stället för att trängas bland andra motionärer kan du med lite fantasi få upp flåset bland otäcka zombies.

Appen innehåller över 30 uppdrag och 40 löpsträckor där du ska rädda människoliv och samla olika prylar för att kunna bygga ett läger för dig och andra överlevare. Till exempel genom att hinna en viss sträcka på en utsatt tid. Du kan även sätta ihop din egen spellista som avbryts med jämna mellanrum av olika ljudeffekter och en röst som säger vad du ska göra. Efter avklarat träningspass får du sedan poäng grundat på hur väl du lyckats springa ifrån zombierna.

Skaparen av Zombies, run! är den prisbelönta författaren Naomi Alderman och flera medier har hyllat den annorlunda träningsappen. Wired skriver till exempel ”Som Runkeeper fast med en spännande tvist”och CNN ger det goda omdömet ”Förvandlar träningen till ett spel – ett väldigt otäckt spel”.

 • Tjänstgörande redaktör: Fredrik Palmqvist
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Sofia Olsson Olsén
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: http://support.aftonbladet.se/
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB