Startsida / Inlägg

Överraskningstips för en annorlunda alla hjärtans dag

av Sanna Eriksson

[lista 1]

Superparet Hanna och Peter har aldrig haft brist på fantasi när de velat uppvakta varandra och nu delar de med sig av sina tips till andra. I den här appen hittar du med andra ord kreativa förslag på hur du kan överraska din partner – bland annat genom att köpa land på månen, servera mat på din nakna kropp eller ge bort kärlekscheckar som du placerat i ballonger.

[lista 2]

Samma app som ovan fast med idéer som är avsedda för honom. Apparna finns även som kostnadsfria.

[lista 3]

Kasta tärning och se hur du ska beröra din partner. En tärning anger kroppsdel och en visar vad du ska göra, sedan får du med hjälp av lite fantasi bestämma hur du ska lyda instruktioner som till exempel ”gnida” och ”läpparna”.

[lista 4]

Skicka ett kärleksfullt meddelande till din partner – och låt hen hitta det genom en skattjakt. Personen du skickar meddelandet till behöver inte själv ha Xnote installerat, utan guidas via en karta som dyker upp i telefonen. Först när din kärlek nått rätt punkt på kartan dyker det skickade meddelandet upp i mobilen.

[lista 5]

Den här appen hjälper dig att plocka fram din poetiska sida, hur undangömd den än må vara. Som hjälp dyker ett antal ord upp på skärmen som kan kastas om hur man vill för att skapa sitt egna mästerverk. Lägg sedan till en valfri bild som bakgrund och skicka resultatet till din älskade.

[lista 6]

Visa din hjärtfrekvens för någon du älskar med hjälp av den här appen. Enligt tillverkaren kan Re:Beat nämligen hitta din puls genom att med kamerans hjälp mäta fingrets skiftningar. Resultatet dyker sedan upp på skärmen och du kan välja att vidarebefordra hjärtslagen för någon annan.

[lista 7]

Skapa ett personligt kort genom att välja bland en mängd olika mallar och lägg till en egen bild med tillhörande text. Därefter kan du välja att skicka det digitala vykortet som ett fysiskt för 42 kronor, inklusive porto – var du vill i hela världen.

[lista 8]

Spela en upphottad version av klassiska ”Sanning eller konsekvens” som är anpassat för par. Svara på sexiga frågor eller dra ett kort med utmaningar som du ska utföra på din partner.

[lista 9]

Minns du tiden innan emoji-gubbarnas intåg i våra sms? Den här appen kan friska upp minnet. Här kan du skicka rosor och hjärtan som har utformats av olika tecken i klassisk lunarstormanda.

 • Tjänstgörande redaktör: Victor Lindbom
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Sofia Olsson Olsén
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: http://support.aftonbladet.se/
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB