Startsida / Inlägg

Lite choklad botar det mesta

av biodlaren .

Hösten är här och en obehaglig småsnuva svider i näsan.

Godaste kuren hittills är att ljumma honung försiktigt, så den blir flytande igen, och röra ner vanlig kakao. Blaffa på bara.

Några skedar av denna blandning till varm mjölk är skamlöst läckert. Blandningen blir stenhård när honungen kanderar, men då kan man karva ut små läckra godiskulor. Och doppa i vit choklad. Eller mörk. Eller rulla i kakao. Eller kokos… nöthack… stoppa en bit torkad aprikos eller cocktailbär i mitten först och doppa i choklad sedan…

Fint för formerna alltihop.

  • Tjänstgörande redaktör: Mikael Hedmark, Jenny Åsell, Fred Balke
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB