Julpyssel

Idag fick jag ett härligt brev på Facebook, av min gamla vän Cathrin; ”när jag läser er blogg vill jag göra om allt här hemma!” Och det är PRECIS det som är syftet med bloggen, att inspirera, högt och lågt, vitt och brett, på ett opretantiöst sätt. Hoppas ni är fler där ute som inspireras av vår blogg!

Min dotter, sju år, kom hem i morse efter att ha sovit över hos en kompis. De hade julpysslat! Gissa om jag blev avis, det är en stor tradition i min lilla familj! Titta vilken fin tomte hon hade gjort!

053.JPG

Temat på vårt pyssel har varierat genom åren, mest med hänsyn till barnens ålder. I år ska vi avancera lite, hittade dessa fina pyssel på Panduro….

Bild 2.pngBild 4.png

Och den här tomten i linnekostym blir min lilla pysselutmaning i år!

Bild 5.pngFoto: Panduro

 

Fler blogginlägg från Bohemchic

4 kommentarer

 1. Vardagstug skriver:

  Den där linnekostymstomten var väldigt fin!

  Annelie

 2. virknålen skriver:

  själv är jag panduronörd, den affären lever nog bara för att jag går förbi den med jämna mellanrum 😉 det ska bli julpyssel även hos mig i år, vilket jag mer än gärna ser fram emot. mitt liv går ut på att pyssla 😀

 3. Giesela skriver:

  Hej vackra Helena 🙂
  Tomten på bilden blir mitt ”stora” projekt i pysselväg. Annars så är det smyckestillverkning för fullt som hägrar i mitt liv just nu. Sköt om dig, vi hörs <3 Kram Giesela

Senaste artiklarna från Härligt Hemma