TÄVLINGSDAGS!

av dflex
DFlex2

Hej allihopa! Hur mår ni? Hoppas att ni har haft en bra midsommarhelg och att ni njutit av sommarvärmen. Det har i alla fall jag och det har ni kanske sett på Instagram redan?
Förra veckan var det avslutningsvecka för alla våra klasser och jag vill tacka alla champions och krigare samt instruktörer för en grym start på året. Vi ses igen den 1 Augusti!

På tal om Instagram, det är nu TÄVLINGSAGS! Du har nämligen chansen att vinna 2 biljetter till Hälsokicken den 20 Augusti. Så in och följ mig (om ni inte redan gör det) på @dflex.se och se till att deltaga i denna grymma tävling!

www.d-flex.se

Veckans träningsövning; Höftlyft

av dflex
Höftlyft Höftlyft

Höftlyft. Övningen är tagen ur min bok, ”Träna med D-Flex, Stjärnornas PT”. 

Ligg på bänken med hela ryggen rak och tårna pekande mot taket. Ta ett stadigt grepp om bänken med händerna ungefär vid huvudet. Lyft höfterna uppåt så långt du kan med raka ben och spänn i två sekunder. Sänk höfterna långsamt ned mot bänken och repetera 10-30 gånger eller 30-60 sekunder om du gör det på tid.
OBS:  Om du är nybörjare, räcker det med att du lyfter höfterna ett par centimeter från bänken. Du kommer att bli starkare så småningom.

Kombinera gärna denna med fler core övningar för att stärka upp både mage & rygg.

Trevlig helg!

www.d-flex.se

Nu hittar du Weleda hos oss

av dflex
weleda-side

Vi har 50 ml tuber med olika duschtvålar från Weleda till försäljning som passar perfekt för gymväskan (tar väldigt liten plats)! 

weledSHAMPOO-sideDu finner dessutom Schampo & Balsam i större flaskor för dig som vill ha naturlig och ekologisk hårvård. 

Hej allihop! Vilken härlig start på veckan jag har haft. Strax ska jag sätta igång kvällens klasser, Body Fit & Bikini Fit vilket jag ser fram emot. Idag vill jag tipsa er om att vi nu har fått in en del produkter i shopen hos oss! Vi säljer nämligen de dushkrämer som vi använder oss utav i våra egna dushar, nämligen Weleda. Vid frågor kan ni självklart bara kontakta receptionen.
Vi hörs!

www.d-flex.se

Jag & Mini Flex på Medieruset!

av dflex

Medieruset_Jag höll i uppvärmningen för deltagarna på Medieruset förra veckan ihop med Mini Flex.
Medieruset.
Medieruset._Medieruset.Medieruset.Medieruset

Tack till Kerstin Neld och alla på Medieruset och Sveriges Tidskrifter. Det var superkul och fantastiskt, speciellt för att jag fick dela detta tillsammans med min dotter Mini Flex!
I veckan kommer jag att dela med mig utav träningstips, nyheter som vi har på gymmet med mera. Så missa inte att hålla dig uppdaterad på bloggen! Nu är det bara 2 veckor kvar innan våra sommaröppettider gäller. Bokningarna till höstens program är redan tillgängliga, så se till att få din plats genom att anmäla dig HÄR.
Vi ses på Skeppargatan 28!

www.d-flex.se

Missa inte Hälsokicken!

av dflex
DFlex2

Jag kommer nu att avslöja att jag kommer att vara med på Hälsokicken som lämnar hamnen den 20 augusti! Det är Nordens första och största hälsokryssning i samarbete med Viking Line. Under en dygnskryssning på Cinderella erbjuds föreläsningar, utmanande och roliga träningspass ledda av kända profiler samt underhållning. Inspiration, träning och skönt häng, allt kombinerat i samma resa.

När: 20-21 Augusti
Avgår från Viking Lines terminalen vid Londonviadukten
Pris från 1750:-

För att boka din plats | HÄR

www.d-flex.se

Sommarens öppettider & klasser

av dflex

 

BLOGG_DAVID_SOMMAR

Hej champions! Hur mår ni? Idag hoppas jag att jag får se några utav er läsare på Medieruset! Någon som ska dit och springa loppet?

Jag tänkte prata lite om hur det ser ut inför sommaren hos oss på gymmet. Veckan efter midsommar så tar vi en paus från alla gruppträningsprogram tillsammans med mig fram till den 1 Augusti. Då startar alla program igen och vi har valt att lägga in många nya tider för klasserna så var snabba med att boka in din plats till den gruppen som  passar dig bäst!!
Välj program & boka din plats här!
Höstens schema hittar du här

Under sommaren kommer D-Flex Fitness att hålla öppet enligt tiderna nedan;
Mån-fre 9.00-15.00

Tisdagar & torsdagar kl.12.00-13.00 mellan v. 26-v.29 så erbjuder vi dig vårt träningsprogram Easy Fit. Det är Jamie Sallmén som kommer att hålla i dessa klasserna. Klippkort & drop in funkar alldeles utmärkt och du bokar din plats genom att maila in till info@dflex.se.

Hoppas vi ses!
Jaime_David
www.d-flex.s

Nu kan du få massage hos oss

av dflex

REDA.Massören Reda & Jag. 

REDAFrån och med nu kan vi erbjuda massage – Läs mer nedan.

Varje måndag finns massören Reda Negm på plats hos oss på D-Flex Fitness för dig som önskar massage. Reda har lång erfarenhet som massör och även en bakgrund som personlig tränare.

”HemMassagen Stockholm vill att du ska få uppleva massage på ett helt nytt sätt.
Vi har funnits sedan 2012 och har redan sedan starten haft en trogen kundkrets”. 

Priserna hittar du på vår hemsida d-flex.se. Där kan du även hitta ett härligt öppningserbjudande som gäller fram till den 6/7!
All info om hur du bokar hittar du i den här länken!

www.d-flex.se

Vi ses på Medieruset den 9 Juni!

av dflex
Medieruset
Bild lånad från sverigestidskrifter.se

David_Dflex_Profilbild_500pxVi ses på Medieruset den 9 Juni!

Hej allihopa!
Sommaren är äntligen här och det märker man dessutom på det härliga vädret. På tal om bra väder så får vi hoppas att det håller i sig fram tills på torsdag. Då ska jag nämligen hålla i uppvärmningen inför Medieruset på Stockholms Stadion och kl 17.00 startar den. Så ska du vara med och springa, jogga eller gå de 3.7 km i Lill-Jansskogen så missa inte att bli varm i kläderna ihop med mig. Efteråt belönas ni dessutom med mat & dryck och det är en löparfest där du belönas med motion samtidigt som du får chansen att träffa folk i branschen.

Vi ses där!

www.d-flex.se

Veckans träningsövning; Front Delt Raises

av dflex
CASH3924 CASH3926 CASH3928

Front Delt Raises. Övningen är tagen ur min bok, ”Träna med D-Flex, Stjärnornas PT”. 

Denna övning kan utföras med stång, kettlebells eller kabelmaskin.
Du börjar att stå med rak rygg, fötterna lite mer än axelbrett isär och hakan parallellt med golvet. Börja med raka armar och lyft sedan armbågarna mot taket så att kettlebellen hamnar precis under hakan.
Repetera 10-30 gånger eller 30-60 sekunder om du kör på tid.

Lycka till!

www.d-flex.se

Happy Born Day, Amani!

av dflex
AMANI & DAVID

Åh, mitt hjärta! Min underbara söta ängel, Amani.
Du är min sol, mitt ljus, min luft. Du är regnbågen som lyser upp min existens. Du ger inte bara mig så mycket lycka och glädje, men alla vars liv du vidrör. Du är mer än underbar, mer än häpnadsväckande, mer än fantastisk.
För sju år sedan idag, den andra Juni, blev vi välsignade med ditt leende, med ditt skratt och med din otroliga förmåga att få alla runt om dig att må bra och att bli bättre! Jag är evigt tacksam. Grattis på födelsedagen min älskling <3 Och må de bli, många, många, många fler! Love, Dad.

DAVID & AMANI
Sida 1 av 71
 • Tjänstgörande redaktör: Karolina Strömbäck Horney
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Sofia Olsson Olsén
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: http://support.aftonbladet.se/
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB