Filma din workout med mig..

av dflex
Sommarprogram_Dflex

..för att få ditt egna skräddarsydda sommarprogram!

Boka in en timme tillsammans med mig och få ett sommarprogram med övningar du kan göra hemma. Det som ingår är en konsultation där vi tränar och utför övningarna tillsammans. Detta filmas så att du kan använda det när du vill, vart du än är. Så se till att behålla träningsmotivationen uppe både på landet, beachen eller på långresan!
Det finns några få platser kvar, så passa på.. Beställ din plats HÄR!

www.d-flex.se

Härlig teamwork på klasserna!

av dflex

26 maj dflexfitnessHigh energy under dagens klasser. De är verkligen härlig teamwork på var enda klass!
26may dflex fitness
Vilken strålande energi vi har haft denna veckan! Det är fantastiskt att komma till träningarna och se hur alla deltagare verkligen gör sitt bästa. Sommaren är ju strax här men vi lägger fokuset på Nu och gör det bästa vi kan Idag. Vi jobbar på som ett team där inne i salen! Hemligheten till all framgång är att det handlar om att ha små delmål längst vägen. Man får inte glömma bort att fira alla sina små segrar längst vägen mot målet.

Idag hade vi även besök av två kvinnor hela vägen från Kalmar på vårt Bikini Fit pass! De tränade med mig på Springtime Travel förra våren och de var sugna på att komma och träna hos oss på Skeppargatan under deras Stockholmsvisit. Super kul och bra kämpat!!

Planeringen inför höstens klasser är i full gång och jag hoppas att ni är redo när vi drar igång de nya träningsprogrammen i Augusti igen.

www.d-flex.se

Toppa med Gojibär

av dflex

Foodblog
Jag tänkte dela med mig utav ett litet tips till er som vill tillföra något extra bra till sin sallad på ett enkelt sätt; Toppa den med goijbär! Självklart kan du samtidigt strö över pumpafrön, solrosfrön och en massa annat smått men just gojibären besitter en himla massa goda egenskaper.
Gojibären innehåller bland annat höga halter av antioxidanter, vitaminerna A, C & B2 samt mineralerna järn, kalium och zink. Dessa superbär har använts i Kina i urminnes tider i bland annat den kinesiska läkekonsten. Inte nog med att de är så fulla av massa nyttigheter, de är goda också!

Enjoy your meal!

 

www.d-flex.se

Ta med dig träningen ut i helgen!

av dflex
D-FLEX Fitness D-Flex_Fitness

Jag vill bara tacka alla champions för en riktigt bra start på den sista terminen! Jag själv har tyvärr blivit lite sjuk under veckan, så under helgen så ska jag se till att bli frisk och ladda upp för en ny grym vecka!

Så länge så får ni se till att maxa erat egna tempo där hemma. Gårdagens blogg bjöd jag er på ett effektivt förbränningspass – se till att kör det. Allra bäst är om ni tar med träningen utomhus.
En forskargrupp från Peninsula College of Medicine & Dentistry analyserade 11 studier, med mer än 800 vuxna och fann att utomhusmotion var associerad med ökad energi och vitalisering. Liksom minskad förvirring, ilska, depression och spänning om man jämför med att träna inomhus..*

Att träna utomhus gör också att du fyller på vitamin D förrådet och du upplever dig själv som piggare. Fysisk aktivitet motverkar ångest och oro men också sömnbrist och stress, bara för att nämna några positiva effekter. Att ta din träning ut i det gröna gör också att du höjer chanserna till att du utnyttjar dina goda vana, oftare. Så se till att få in vanan redan nu, så är du rutinerad under sommarsemestern..

Ha en skön helg allihop! 

*Artikel från FOX News Health

______________________
Köp ditt sommarprogram HÄR. 
Ett skräddarsytt program som du kan ta med dig vart du vill!
www.d-flex.se

D-Flex effektiva förbränningsövningar

av dflex

Här kommer ett super bra och effektivt program med förbränningsövningar som du kan ta del av. Varför inte passa på att ta träningen utomhus?


hopprep

Hopprep (1 min)

Muskelgrupper som aktiveras: Axlar, kondition, fettförbränning

Du behöver: Hopprep

Tips: Tänk på att arbeta lätt med fötterna.

Tekniken kommer från vristerna. Gör små cirklar med händerna. Fötterna ska lätt röra sig lågt över golvet – tänk att du dansar! Börja i långsamt tempo 20 sekunder och öka sedan tempot de avslutande 40 sekunderna.


lateral raise

Lateral raises (1 min)

Muskelgrupper som aktiveras: Axlar

Du behöver: Hantlar

Tips: Försök och håll armarna lite böjda under övningen

Stå med rak rygg, fötterna lite mer än axelbrett isär och hakan parallellt med golvet. Lyft hantlarna med lätt böjda armar  åt sidan och upp mot taket. Håll vikterna snett framåt som om du skulle hälla ut ett glas vatten.


armhävning

Armhävningar (1min)

Muskelgrupp som aktiveras: Bröst, axlar, triceps, mage och ryggen

Tips: Tänk på att hålla höfterna högt och att bröstet alltid ska ned först mot golvet. Om du får ont i handlederna, använd lätta hantlar och stöd händerna på dessa. Våga göra armhävningar på tårna, ej på knä – du kommer att klara det! Som alternativ, om du inte orkar trycka tillbaka dig uppåt, kan du göra negativa armhävningar. Dessa är ett bra sätt för att lära sig armhävningar på tå.

Alternativ 1: Ställ dig på alla fyra med raka armar. Sträck ut benen så att tårna nuddar golvet. Spänn magen. Titta rakt fram och böj armarna nedåt golvet med bröstet ned först. Tryck tillbaka så att du kommer tillbaka till grundpositionen. Armarna ska vara lätt böjda under armhävningarna, inte helt raka. Upprepa under 60 sekunder.

Alternativ 2: (negativa armhävningar): Ställ dig på alla fyra med raka armar. Sträck ut benen så att tårna nuddar golvet. Spänn magen. Titta rakt fram och böj armarna nedåt golvet med bröstet ned först, tills hela kroppen ligger på mattan. Ta dig tillbaka till ursprungspositionen utan att trycka dig uppåt. Upprepa under 60 sekunder och tänk på att bromsa långsamt hela väggen ned.
lateral raise m gummiband
Lateral raise med gummiband (1 min)

Muskelgrupper som aktiveras: Axlar (de aktiveras både i positiv och negativ del av övningen.)

Du behöver: Gummiband med hantag

Tips: Kör inte för tungt, utan välj ett gummiband som du kan utföra hela rörelsen utan problem.

Stå med rak rygg, fötterna lite mer än axelbrett isär och hakan parallellt med golvet. Lyft gummibandet med lätt böjda armar åt sidan och upp mot taket. Bromsa motståndet på nervägen.

Front raise

Front raise (1 min)

Muskelgrupper som aktiveras: Axlar

Du behöver: Hantlar

Tips: Se till att du kommer hela vägen upp och hela vägen ner innan du lyfter den andra armen.

Stå med rak rygg, fötterna lite mer än axelbrett isär och hakan parallellt med golvet. Lyft en hantel i taget rakt framför dig, med en lätt böjd armbåge. Sänk ner sakta och byt arm.

Repetera alla 5 övningar, 3 gånger så får du upp flåset och förbränningen rejält.
Kör hårt!

Foto: nextflash.se

Träna med mig på Skepparholmen 24/9

av dflex

Skepparholmen
Här kommer höstens kanske bästa nyhet! Du kan nämligen komma och träna med mig i september på härliga Skepparholmen! Passa på att ta med dig vänner eller familj och kombinera träning med spa. Vad kan bli en bättre uppladdning inför de mörkare månaderna på året än det här? Nedan finner du programmet som gäller den 24/9.

PROGRAM 

10.00 – 10.10 Välkommen, presentation av dagen

10.15 – 11.15 Easy Fit med David ”D-Flex” Seisay, funktionell träning

11.15 – 12.25 Dans tillsammans med inbjuden gäst

12.30 – 14.00 Lunch i hälsans tecken

14.00 – 14.30 Föreläsning med David ”träna smart – inte hårt”

14.30 – 15.30 Body Fit med David ”D-Flex” Seisay

15.30 – 16.30 Mellanmål och frågestund med David.

Priset är 1095 kr per person.

Det finns även möjlighet att addera till spaentré från kl 18.00, tvårättersmiddag med förrätt och varmrätt, övernattning och frukostbuffé för ett tillägg av 1.000 kr per person. I priset ingår då även entré till spa på söndagen fram till kl 12.00.

För de gäster som övernattar finns möjlighet att boka enskild PT-timme med mig på söndag förmiddag, pris 800 kr för 50 min.

För bokning kontakta försäljningsavdelningen på tel 08-747 6500 eller info@skepparholmen.se

Vill du veta mer om träningsprogrammen så klicka in på www.d-flex.se. Vid specifika träningsfrågor, kontakta Cecilia Gavatin (cecilia@dflex.se; +46 (0)709 53 12 32)

www.d-flex.se

Träning ska vara rolig!

av dflex
BF DFLEX_

Hey everybody!
Efter en helt fantastisk helg med min dotter och en bra start på veckan så är jag super redo för den sista terminen. Vi avslutade på topp förra veckan och jag är så stolt över alla som deltagit på klasserna. Denna veckan så startar den sista 6 veckors perioden innan sommaren och du har fortfarande chansen att vara med! Släng iväg ett mail till info@dflex.se om du har några frågor och du hittar alla våra program på d-flex.se.

Vill du däremot vara lite mer flexibel med tider, dagar och blanda flera av alla våra olika träningsprogram så är Klippkortet perfekt! Där får du 12 träningstillfällen som du väljer själv. Varför inte passa på att utnyttja vårt fullt utrustade gym i mellan åt?

Ja, valmöjligheterna till att komma i form är oändliga. Jag finns på gymmet tillsammans med mitt team för att kunna hjälpa dig att uppnå dina mål. Tveka inte att kontakta oss för att kickstarta din hälsoresa. Hos oss är träningen rolig och samtidigt får du grymma resultat.

BF DFLEX

www.d-flex.se

STAYHARD Magazine

av dflex
STAYHARD STAYHARD1STAYHARD2

Jag är med i STAYHARD MAGAZINE just nu. Där delar jag med mig utav ett effektivt träningsprogram som inte kräver redskap och som kör igenom hela kroppen! Så grabba tag i ditt ex nu. Det är en grym artikel och det som är ännu bättre är att jag delar samma sida med en utav mina buddies – Marcus ”Herkules” Olausson. Yeah!

Nu ska jag spendera kvalitétid med MiniFlex. Happy Saturday allihop!
Ses på Skeppargatan 28 nästa vecka när vi drar igång sista träningsterminen inför sommaren..

www.d-flex.se

Veckans övning; Chin ups

av dflex


Chin ups: Jimmy Hansen
Chin Ups; Jimmy Hansen
Bilder fån min bok; Träna med D-Flex, Stjärnornas PT. Nordstedts. Foto: Jimmy Hansen

Förra veckan delade jag med mig utav en riktigt bra benövning – nämligen Benpress. Denna veckan vill jag flytta över fokuset till ryggen och här kommer en mer avancerad träningsövning för dig som vill utmana dig själv lite extra denna veckan!

Chin ups kan utföras i maskin eller med egen kroppsvikt. Ta tag i chinups-stången så att kroppen är helt utsträckt. Rikta blicken uppåt, kläm ihop skulderbladen och lyft överkroppen mot taket så att hakan är strax ovanför chinups-stången. Spänn i två sekunder och sänk kroppen långsamt. Repetera 5-20 gånger (rörelsen ska utföras mycket strikt. Det krävs mycket styrka för att göra mer än 10 stycken) eller 30-60 sekunder om du gör på tid.

www.d-flex.se

Vårat löfte till dig!

av dflex

BoF_P3BoFP4Bilder från min klass Body Fit 

Jag och mitt team på D-Flex Fitness har ett löfte till dig.
Du som signar upp dig på en utav våra 6 veckors träningsprogram kommer att få en rolig och intensiv träning! Du kommer och tränar två gånger i veckan under 6 veckor och kommer att se skillnad. Dessutom får du med ett allmänt kostschema som gör att du får hjälp att förbättra dina kostvanor. Vi arbetar inte med några dieter, utan lever efter mottot ”inga dieter, bara bra mat”. 

Våra träningsprogram som vi erbjuder är:
Body Fit
Ultimate Fit
Bikini Fit
Easy Fit
Piloxing (Obs. Ingår ej kostschema i detta program) 

Vänta inte för länge med att signa upp dig på din plats. Vi kickar igång sista perioden nästa vecka! Vi ses på Skeppargatan 28!

 

www.d-flex.se

Sida 1 av 70
 • Tjänstgörande redaktör: Karolina Strömbäck Horney
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Sofia Olsson Olsén
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: http://support.aftonbladet.se/
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB