Ett rop för välgörenhet

av dflex

Hej,

Idag börjar den sista kursperioden för det här året! Kan inte förstå att det snart har gått ett helt år sedan vi öppnade D-Flex Fitness! Så stolt över alla kunder & kollegor som gör detta möjligt.

Jag är även väldigt stolt att meddela att vi är med och bidrar till Den Goda Auktionen! Mellan den 16-23 november har du möjlighet att buda på en valfri 6-veckors träningskurs hos oss på D-Flex Fitness, vilket innebär 2 träningspass i veckan med tillhörande kostschema. Den Goda Auktionen är en onlineauktion till förmån för Hungerprojektet. Alla intäkter från auktionen går oavkortat till Hungerprojektets arbete för att stärka kvinnor i Afrika, Asien och Latinamerika! För mer information om auktionen och Hungerprojektet: www.godauktion.se
 & följ @hungerprojektet på Instagram.

2-4

Take Care / D-Flex Fitness

M U S I C

av dflex

Musiken är en oerhörd stor del av mitt liv! Jag jobbade som artist i över 15 år och har så många roliga minnen tillsammans med mina bröder Robert Wåtz & Rasmus Lindwall (Rob n Raz) som jag bl a skrev låtar ihop med. Låtar som spridit mycket glädje och sköna moves runt om på olika dansgolv!

Det värmer i hjärtat att låtarna fortfarande lever kvar och att vi fortfarande gör shower tillsammans, senast  var förra veckan i Uppsala. Musiklegenden Dr Alban var även med och tillsammans körde vi låten ”Take a Ride”.  Jag & Alban träffas ofta, då han tränar hos mig på D-Flex Fitness :) I somras fick vi även nöjet att uppträda på We Love the 90’s-festivalen i Malmö där bl a artister som Aqua, East 17, Ace of Base, Snap & Basic Element deltog.

IMG_3749 IMG_5885

Hoppas att ni haft en härlig helg!

/D-Flex Fitness

Duoträning – Dubbelt så roligt!

av dflex
Skepparholmen

Det är dags att öka pulsen!  Kanske känns det motigt & lite jobbigt att träna konditionsträning. Jag håller med om att det inte känns så lockande att sätta sig & trampa på en motionscykel i en timme eller gå på band med en TV-skärm framför näsan. På så sätt kan du heller inte fokusera på din träning eller andning, vilket jag tycker är regel nummer ett!

Så vad gör man? Se till att konditionsträningen är rolig, stimulerande och utmanade! Torsdagens tips blir “ Couples Cardio”! Så be din sambo, kollega eller bästa kompis hoppa ur soffan, stänga av datorn och istället slänga på sig träningskläderna! Jogga eller ta en rask promenad till parken och gör följande:

Sit ups 25 reps tillsammans
20 meter sprint
Armhävningar 10-20 reps var!
20 meter sprint
Repetera 8 gånger och avsluta med 3-5 km löpning!

Detta är ett grymt pass som ökar förbränning men framförallt ökar träningsglädjen!

Lycka till / www.d-flex.se 

Varför ”D-Flex”?

av dflex

Hello champions,

Det är många som frågar mig hur jag kom på namnet “D-Flex”…nu ska ni får höra :)

När jag var heltidsmusiker på det gyllene 90-talet var jag lead rappare i gruppen Rob N Raz! Jag behövde ett namn som stack ut, hade styrka och representerade mig på absolut bästa sätt. Under den här tiden såg jag upp till den legendariska bodybuildern, Flex Wheeler, så jag tog “D” som i David & kastade in “Flex” och där föddes namnet D-flex. 

760

Ha en fortsatt fin vecka!

/www.d-flex.se

Positiva effekter med Styrketräning

av dflex

Styrketräning är den mest effektiva träningsformen för att hålla kroppen skadefri. Med tanke på dem tillfällen då du måste rehabilitera kroppen från t ex skador, så är styrketräning den absolut bästa medicinen!

Det finns självklart massor av andra positiva effekter, som bl a:

ett starkt skelett
förbättrad amningsomsättningen
bättre hållning
ökad muskelmassa
aktiverar dina endorfiner
bromsar åldrandet
blir piggare & starkare

Jag får ofta komplimanger för att jag ser mycket yngre ut än mina 49 år. Det är mycket tack vare alla år som jag har tillbringat på gymmet. Jag började träna regelbundet vid 15-års åldern :) Prioritera styrketräning för ett ökat välbefinnande!

DSC_1921

Trevlig kväll / D-flex

Rollin’

av dflex

Jag har haft flyt med träning den senaste tiden, trots ett fullspäckat schema! Någonting jag prioriterar dagligen är foam rolling! Då jag i princip står upp hela dagarna och kör cirka 4 -5 styrkepass i veckan, är det extra viktigt att lägga in en hel del rörlighetsövningar. Jag brukar börja med att rulla utsida, insida- och baksida lår. Därefter lägger jag fokus på rumpa & rygg .  Lägger även in rörlighetsträning “circles” för mina höfter och avslutar med liknade rörelser för axlarna!

DSC_1865 DSC_1875 DSC_1880 DSC_1884 DSC_1894 DSC_1910 DSC_1908 DSC_1912

På detta sätt känner jag mig smidig och mjuk i kroppen trots den muskelmassa jag bär på. Jag kommer att spela in några filmklipp med dessa övningar & lägga upp här på bloggen, men tills dess kan ni kolla in youtube för inspiration som hjälper er kommer igång:)

Hoppas ni får en fortsatt fin måndag!

/D-flex

Discodans med Kayo

av dflex

Hej,

På lördag är det sista chansen att köra Discodans tillsammans med min sprudlande vän, Kayo! Fokus är att släppa loss & ha kul och inga förkunskaper krävs. Boka din plats idag via info@dflex.se och garantera en glädjefylld lördag 😉

När: Lördag 8/10 kl. 12:00-13:00

Var: D-flex Fitness, Skeppargatan 28

Kayo_Dflex

Trevlig torsdag!

/D-flex

Yoga med Blossom

av dflex

Jag kommer med glada nyheter denna tisdag! Min vän Blossom kommer att köra igång med Yoga hos oss på måndagar kl. 07:00-08:00 med start den 10/10. Det blir en perfekt start på morgonen & veckan! Det går jättebra att använda ditt klippkort och bokning sker som vanligt till info@dflex.se

Blossom_Kayo

Igår hade vi Öppet Hus på D-flex Fitness. Det var hög puls & bra stämning, där nybörjarpass varvades med lite tuffare pass. Dvs att alla är välkomna oavsett nivå & träningserfarenhet!

DSC_1861

DSC_1884
DSC_1890

DSC_1910

Ha en underbar dag!

/D-flex

Family time

av dflex

Familjen är allt för mig och numero uno på min prioriteringslista!  Därför är det extra skönt med fredag & en ledig helg som ska spenderas med vänner & familj. Min äldsta son bor i Barcelona och när han hälsar på här hemma passar vi på att träna ihop. Det är ett perfekt sätt att umgås, utvecklas och prata om livet!  Även lilla Mini Flex delar träningsglädjen med sin far! Hon har stått på scenen med mig sedan hon kunde gå och är ofta med mig på gymmet.

Medieruset_.

Jag rekommenderar verkligen att dela träning i alla olika formen med ungarna på ett lekfullt sätt! Det är ett perfekt sätt att komma varandra närmare :)

Sat_training_family

På måndag den 3/10 har vi  Öppet Hus. Ta med någon du tycker om och prova våra klasser. Anmälan sker till info@dflex.se – först till kvarn!

Trevlig helg!

D-flex

Träningshelg på Skepparholmen

av dflex

Veckan har börjat med en rivstart och igår hade vi öppet hus. Det var fullt ös och både nya och välbekanta ansikten. Fantastiskt att se så många på plats!

 Om du missade att titta förbi igår finns det en ny möjlighet att komma & provträna hos oss på D-flex Fitness redan nu på måndag den 3/10. Mer info på hemsidan!

Jag måste också passa på att dela med mig av vår fantastiska träningshelg på Skepparholmen Nacka, som vi arrangerade 24-25 september. Svettiga pass varvades med föreläsning, frågestund & god näringsrik mat!
DSC_1703Morgonen inleddes med Easy Fit.
DSC_1707Påfyllning mellan klasserna…

DSC_1749

Champions med bra energi!

DSC_1722

DSC_1712

Cary Ylitalo bjöd på Dance Fit fylld med sköna moves & många skratt.

DSC_1782

DSC_1793

DSC_1774

DSC_1813

Efter lunch var det dags för lite återhämtning & min föreläsning.”Träna smart, inte hårt” En föreläsning om livsstil, hälsa & kost!

DSC_1671

DSC_1750

Tredje träningspasset för dagen – Body Fit!

DSC_1751

DSC_1820

En rolig dag med mycket träning avslutades med spa & middag.

DSC_1799

Tack till alla deltagare för grym energi! Vi ses på Skeppargatan 28.

/D-flex Fitness

Sida 1 av 75
 • Tjänstgörande redaktör: Linnea Carlén
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Sofia Olsson Olsén
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: http://support.aftonbladet.se/
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB