NY KÖKSKLOCKA

 

Ny klocka har tagit plats på väggen i köket. Snygg, enkel och med lite retrokänsla passar den kalasbra där på den vitmålade pärlsponten. Vi har tittat på många (de flesta väldigt moderna eftersom det var det vi trodde att vi ville ha), men ingen har känts riktigt 100%. Denna från Stilbeslag kändes rätt med en gång. Like it a lot!!

_DSC6355

Urlakad efter helt otrolig skaldjursskiva hemma hos festfixaren @wiltebo igår måste jag nu sätta igång och arbeta. Återkommer med bilder från festen igår. Jag skojar inte ni kommer att baxna, jösses vilka fullblodsproffs det paret är på festfixeri!!!

Kram kram

Helena

Fler blogginlägg från Drömhus

  • Lotte

    Kvinna vad god smak du har!! Attans så snyggt ni får! Det är min smak förstås…den kan ju va som baken…jag skulle dock kunna göra copy paste helt och hållet på ert hem! Den där perfekta blandningen av nytt, gammalt och personligt.

  • Shyamal Bhunia

    http://hdpanu.com visit and download

Senaste artiklarna från Härligt Hemma