Startsida / Inlägg

Grattachecca

av Sandra Wejbro

20140706-163311-59591951.jpg
Det pågår så sjukt mycket på festivalen – även bortanför scenerna. Här får man lära sig att göra den italienska efterrätten grattachecca som tydligen härstammar från romartiden.
Man skrapar is från stora kuber och smaksätter som man vill för det ynka priset 10 kr. Oväntat roligt.

  • Tjänstgörande nöjesredaktör: Malin Wandrell
  • Nöjeschef: Andreas Hansson
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB