Startsida / Inlägg

Skräckflickan i The ring är tillbaka

av Stefan Hedmark

Hon kröp långsamt upp ur sin brunn och tog över din tv en vecka innan hon dödade dig. Så skrämde flickan Samara livet ur biopubliken i ”The ring” (2002), den amerikanska nyinspelningen av (ännu läskigare) japanska ”Ringu” (1998). Här är första trailern för Samaras återkomst:

”Rings” har svensk biopremiär den 2 november. De mest kända skådespelarna i rollistan är Vincent D’Onofrio och Johnny Galecki (”Big bang theory”), men storyn behöver vi inte diskutera. Faktum är att både den och den här trailern anstränger sig lite väl för att ligga nära det gamla konceptet. Här finns ingenting som känns fräscht, även om det kanske blir kul att se hur Samara får ett flygplan ur kurs… I övrigt ser det ut som att hon borde ha stannat i brunnen.

Det är tredje filmen i serien. Den första uppföljaren kom 2005, men vi minns väl inte så mycket från den? Det var en härligt absurd scen med attackerande hjortar, men inte så mycket mer. Behöver ditt minne fräschas upp tar du en titt på scenen här:

Alicia Vikander Arnold Schwarzenegger Batman Ben Affleck Chris Pratt Dwayne "The Rock" Johnson Fast & furious James Bond James Wan J J Abrams Johnny Depp Michael Fassbender Quentin Tarantino Ridley Scott Ryan Gosling Samuel L Jackson Star wars Tom Cruise Tom Hanks Vin Diesel
 • Tjänstgörande redaktör: Fredrik Palmqvist
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Sofia Olsson Olsén
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: http://support.aftonbladet.se/
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB