Startsida / Inlägg

Poddelipodd

av Malin Wollin

”Hej Malin,
Jag har precis börjat lyssna på poddar. Naturligtvis skiljer det sig mellan människor vad man tycker om att lyssna på, och det du gillar kanske inte jag gillar. Men du är den som först gjorde mig varse, via bloggen, att podcasts existerade. 
(Jag har aldrig varit en radiolyssnare – det är så slumpmässigt vad man råkar sätta på. Precis som TV förstås också är om man inte läser tablån, men ändå.) Poddar är liksom lyssna när du vill på vad du vill. Och det har gett matlagning och promenaden till dagis en ny dimension, det blir mycket roligare. Men jag har svårt att hitta rätt, och det finns ju poddar som är galet tråkiga, förstås. Så jag tänkte fråga – ViIl du berätta vad du gillar att lyssna på? ”Mina fem favoritpoddar” eller liknande. :) Om du vill. (Och jag ska förstås provlyssna på En fråga om klass när jag lagar mat nästa gång. :) )
Ha det bra!
Sara”

Svar

Jag vet inget annat än det som bjuds i Sveriges radio, så du får hålla till godo med detta: 

1. Tankesmedjan

2. Spanarna

3. Studio Ett om jag missade den på eftermiddagen vilket händer en gång om året

4. Godmorgon, världen!

5. P1 Dokumentär Missa INTE Madonnan och skökan

6. P3 Dokumentär Missa INTE Mordet på Caroline Stenvall

7. Public service

Podd och Kram!

Kommentarer

 • Tjänstgörande redaktör: Victor Lindbom
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Sofia Olsson Olsén
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: http://support.aftonbladet.se/
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB