Startsida / Inlägg

Lövgrens hyllning till Zlatan

av Johan Flinck

Efterlyste tips om förbättringar/förändringar på upptaktsträffen.

Signaturen Chrax mejlade mig några intressanta synpunkter:

Lite tänk om upptaktsträffen igår. En synpunkt rent tv-mässigt är att powerpointpresentationen med bara ett namn skulle kunna göras ohyggligt mycket snyggare. Med klubbmärke, grundandeår, bild på klubbtröja (om den är färdig, annars klubbfärg) samt tränarnas namn, naturligtvis. Inte för mycket info, men inte heller så lite att det ser fattigt ut. 

Att ha en moderator och använda twitter som forum för att få fram frågor till den som blir intervjuad borde inte heller vara omöjligt. Då hade man ju också fått en ganska god bild över de som följer sändningen och vilka frågor som kommer upp i handbollssverige (även de som inte avhandlas i sändningen).
Jag skulle även vilja att man, när själva intervjun är igång, byter sida på presentationen och visar nyförvärv och förluster, så att även det blir åskådligt presenterat.

Bra där, Chrax!

Hör av er med fler synpunkter där ute.

***

Stefan Lövgren var på plats på Friends Arena i går och stod strax före matchen på innerplan och delade ut jättelika checkar till ett antal personer som tilldelats svenska idrottsledarpriset 2014.

Sedan bänkade vi oss och såg Zlatan slå Sven Rydells rekord på antalet landslagsmål.

Frågade Lövgren i dag:

Hur kändes det att Zlatan slog Rydells i går? Rydell spelade ju, som du vet, både fotboll och handboll i RIK och har ett SM-guld i det senare?

– Allt har sin tid. Rydell har rättmätigt sin plats i historieböckerna men är nu övertrumfad av den bäste.

***

Hjälten Anders Johansson, som ordnade kalenderlänken till alla herrarnas elitseriematcher häromdagen, mejlade och hade ett önskemål:

Kan du tänka dig att puffa för att någon/några till kan ansluta sig och hjälpa till med uppdateringen. Har skickat frågan till förbundet men inte fått några klartecken där, men i grund och botten så är det ju så att ju fler som aktivt uppdaterar desto bättre kvalitet och akuratess i kalendern. Redigeringsrättigheter innebär att om du gör en ändring i din iPhone el.dyl (iCloud krävs för att vara delaktig) så pushas den automatiskt med högst en timmas fördröjning ut till alla som prenumererar och/eller har redigeringsrättigheter.

Alltså: om ni kan hjälpa till så mejla Johansson på: sxesux@hotmail.com

***

Här läser ni om damernas ilska mot TV4 med anledning av det nya tv-avtalet.

***

Märks att Dan Beutler inte är 20-nånting längre. Inte när han drar till med en klassiker som ”för allt smör i Småland”. Han gör det här i KvP med anledning av sin skada.

  • Tjänstgörande sportredaktör: Christoffer Glader
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB