Startsida / Inlägg

Darj och Månsson till landslaget

av Johan Flinck

Inte för att jag förutsätter att alla redan har hunnit lyssna på vårt premiäravsnitt av podden. Men vad tyckte ni var bra? Vad var dåligt? Vad måste bli bättre? Vem vill ni ha som gäst? Pratar vi för fort eller för sakta? Borde jag hålla käften mer och släppa fram Robin? (Ja, det borde jag och så kommer att ske.)

Bombardera oss med feedback. Lättast når ni mig på mejlen: johan.flinck@aftonbladet.se.

***

Ni kan lyssna på det på alla de vanliga ställena, som här.

***

För övrigt vill Rutte i premiäravsnittet se Stefan Lövgren på bänken i landslaget, som en form av assisterande till Andrésson.

Själv vill jag se Max Darj testas i EM-kvaltruppen. Och Robert Månsson (utan att ha sett kvällens match mellan Ystad och Malmö).

***

1985 projektanställdes han på förbundet som ungdomskonsulent, ett uppdrag som skulle ta slut 1987. Men han är fortfarande kvar och i premiäravsnittet intervjuas han i egenskap av landslagschef:

Skärmavbild 2016-09-30 kl. 14.08.31

***

Helle Thomsen tar över efter den sympatiske Henk Groener som ny förbundskapten för Holland. Det betyder att hon med allra högsta sannolikhet ställs mot Sverige i EM:s mellanrunda i Scandinavium, troligen med en EM-semifinalplats i potten.

Delikat och kittlande!

***

Från och med nu ska alltså Henrik Signell inte kommentera någon enskild spelare som är med eller inte med i Blågult? Det låter trist.

Skärmavbild 2016-09-30 kl. 23.25.13

Saxat ur Kvällsposten här.

***

I veckans podd går jag hårt åt några av ligaklubbarna för att de vägrar lämna ut tre-fyra grundläggande nyckeltal om sin ekonomi: intäkter, kostnader, resultat och eget kapital för verksamhetsåret 2015/16.

Det är siffror som finns klart och tydligt utskrivna i verksamhetsberättelserna/boksluten som presenteras vid årsmötena för medlemmarna

Nej, jag kan inte kräva ut dem med hänvisning till offentlighetsprincipen då man som förening inte omfattas av denna princip.

Men det är ju ett stort antal medlemmar i respektive klubb som har de här siffrorna. Så är det någon som tröttnat på det larviga hemlighetsmakeriet och vill skicka över dem eller boksluten för Lugi, Ystads IF eller IFK Skövde så vet ni var och hur ni når mig. Och ni omfattas givetvis av meddelarskyddet, det vill säga jag lovar er full anonymitet.

***

Se nu till att lyssna på premiäravsnittet av podden. För Rutte och jag pratar nämligen om att spela in ett nytt avsnitt redan nästa vecka och alltså omedelbart dubbla utgivningstakten.

  • Tjänstgörande sportredaktör: Christoffer Glader
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB