Startsida / Inlägg

Svar del 5

av Hannah Widell

Karin: 

Vad är dina bästa skönhetstips?
Hur skulle du beskriva din klädstil?
Är du bra på att laga mat?
Hur är du som mamma?
Vad tycker du är en av de viktigaste egenskaperna/förhållningssättet inom föräldraskapet?
Hur får man,som ung tjej,bra självförtroende/självkänsla?
Vad har du för intressen,förutom jobb och familj?
Vad är din favoritmat?

Du är bäst! <3

Hannah: Här kommer några svar på dina frågor!

1. Jag använder nästan enbart produkter från Keil´s. Jag tycker att dom gör susen samtidigt som de ligger på en bra prisklass. Men förutom produkter är rengöring, fukt och sömn A och O för skönheten och att vara lycklig så klart!

2. Den är en salig blandning av allt. Älskar klänningar och snygga toppar.

3. Ja, jag är bra på att laga mat. Ger mig sällan på supersvåra saker men ju mer man lagar dessto mer kan man komponera i hop egna rätter och förstå vad som är gott tillsammans. Det viktigaste är att våga testa.

4. Som mamma är jag väldigt nära, lite hönsig, dramatisk, rolig och lite sträng. 

5. Det viktigaste är att vara nära och att man har bestämt sig för att vara förälder. Att det inte är något man ska riva av utan något som är nu och förevigt. Att ta vara på varje dag. Vara följsam och lyssna.

Louise: Hej Hannah! Måste först säga jag tycker att du verkar vara en så himlans fin människa och också en så fin mamma! Jag undrar hur du kom in i tv branschen och om du har något tips på hur man får in en fot? Jag är 21 år och min dröm är att få jobba med tv en dag. Så undrar jag också vilken din favortitstadsdel i stockholm är och varför? Tack för en superbra blogg!

Hannah: För att komma in i TV-branschen måste man vara beredd att börja från början och att jobba som tusan. Det bästa är att börja som praktikant för att få in en fot. Gör dig oumbärlig och hjälp till med allt som tänkas kan. Gör du det så kommer du garanterat få fortsätta och då kan du pröva dig fram genom olika uppgifter för att se vad du är bäst lämpad för. Lycka till! Det är kul med TV! Jag gillar hela Stockholm men älskar Vasastan där jag bor. Där finns allt jag behöver och lite till.

SK: 

SK

Hur går det med löpträningen ni började på för ett tag sen, ska ni träna mot tjejmilen fortfarande? Jag är i startgroparna för att börja komma igång med vårens löpträning (förra våren körde jag ett intervallprogram och gick från 0 till 5km-lopp på tre månader) och skulle gärna våga satsa på tjejmilen eller ett annat lopp i år, behöver pepp 🙂

Gillar dig skarpt, minns dig från VR-tiden och tyckte du var cool redan då men du har verkligen blivit ännu coolare och skönare med åren! Visst är det lite skönt att bli äldre och klokare för varje år?! Eller har du åldersnojor?

Undrar också hur du tänker med ålder och barn, du har ju sagt att du vill ha fler barn men är 37 (?) nu? Själv har jag två små barn (3,5 och 2 år) och är 34 i år och jag känner att det är nu till hösten eller inte alls som det ev. blir aktuellt att försöka få ett syskon, sen känner jag mig för gammal. Inte för gammal nu men när barnen blir tonåringar och vuxna liksom. Hur resonerar du?

Tack för bra podcaster och en härlig blogg! Kram

Hannah: Löpträningen gick det inte alls bra med. Vi började starkt i en månad sen blev Amanda på smällen och jag var sjuk i princip hela mars. Nu kan jag börja träna igen men undrar om den lilla tiden jag har kvar till loppet räcker för att kunna springa en mil på bra tid i terräng. Tror knappast det. Så jag håller just nu på att tänka ut hur min träningsvår ska se ut. Vill hitta något riktigt roligt!

Jag är faktiskt helt befriad från åldersnojjor. Älskar att bli äldre.

Jag vill gärna ha ett barn till och tänker försöka få till det inom en ganska så snar framtid. Att jag skulle ha så här långt mellan barnen var väl inte min grundplan men livet blir aldrig som man tänkt sig och just nu så njuter jag i fulla drag av att ha en stor och en liten. Min mamma fick min lillasyster när hon var 38 och hon har aldrig känts som en gammal mamma. Många av mina kompisar skaffar sin första nu runt fyrtio… Min minsta lillasyster är sex år. Jag tror att det blir som det blir och att det är bra nog. Jag kan njuta mycket mer nu av att vara småbarnsmamma än vad jag kunde när jag var tjugoåtta så det finns väl fördelar och nackdelar med allt.

Katrin: hur valde du namnen på dina döttrar?

Hannah: Rosa är döpt efter Rosa Luxemburg den första feministen, Rosa Parks och Rosa Taikon, det finns en tradition i vår familj att döpas efter någon känd cool kvinna.  Jag och Gustav är väldigt långt i från varandra när det kommer till namn så det var namnet där vi kunde enas.

Anna: Jag har 2 barn, ett är 2 1/2 och ett är 7 v. För 3 v upptäckte jag att jag blivit bedragen under ca 2 v av min kille. Jag älskar honom o vill att vi ska vara en familj. Tror du att man kan gå vidare och komma över ett sånt svek. Han vill inget hellre.
Tack för en grym blogg!

Hannah: Anna, oj vad jag känner med dig. Om du ska komma över det här måste ni tillsammans jobba stenhårt. Terapi är det enda som fungerar. Det här är stora grejer och för att det inte ska ligga kvar måste ni rensa ut allt. Du måste få vara arg och besviken. Han måste förstå vad du känner. Jag tror på att allt kan lösas men ni måste göra det ordentligt annars är det ingen idé. Fundera också över hur du känner. Tänk på att en separation inte är någon katastrof. Ingen skam. Du ska bestämma vad du vill! Lyssna på ditt hjärta!

 

 

 

 

Senaste inläggen
Senaste kommentarer
  • Tjänstgörande redaktörer: Erik Melin och Anna-Cajsa Torkelsson
  • Tf chefredaktör och vd: Lena K Samuelsson
  • Tf ansvarig utgivare: Lena Mellin
  • Redaktionschef: Håkan Andreasson
  • Sajtchef: Andreas Aspegren
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

  © Aftonbladet Hierta AB