Startsida / Inlägg

Dagens kläder

av Hannah Widell

I dag har jag klätt mig för höst fast det typ är sommar ute. Svart tröja från H&M, Randig t-shirt som jag har under från Lindex och svart pennkjol från Ellos.

Fick en fråga om hur man ska klä sig om man är kurvig på arbetsintervju. Så här tycker jag. Det viktigaste är att man ser klädd ut med det menar jag ordentlig samtidigt som man gärna får visa sin personlighet. Antingen skulle jag satsa på pennkjol, blus, strumpbyxor och skor allt i mörkblått blandat med svart. Om man vill lätta upp det strikta lite är melodin svart pennkjol med snygg blus i färg (om den är urringad med ett linne under), svarta strumpbyxor och snygga skor. Om man ändå känner sig osäker kjol och blus – allt i svart. Om man känner sig osäker på vilka man ska träffa kan det kännas mer klätt med en snygg kofta som man beroende på vilka man träffar kan ta av sig under mötet. Stoppa in blusen i kjolen så att du visar dina kurvor. Jag känner mig alltid lite mer självsäker i höga klackar så det skulle vara mitt val när det kommer till skor. Hitta din powergrej som känns som det där lilla extra.

Senaste inläggen
Senaste kommentarer
  • Tjänstgörande redaktörer: Erik Melin och Anna-Cajsa Torkelsson
  • Tf chefredaktör och vd: Lena K Samuelsson
  • Tf ansvarig utgivare: Lena Mellin
  • Redaktionschef: Håkan Andreasson
  • Sajtchef: Andreas Aspegren
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

  © Aftonbladet Hierta AB