Startsida / Inlägg

Sommarpodden!

av Hannah Widell

Jag och Wilma har just hämtat Rosa. Just nu lyssnar vi på musik och Rosa provar klänningar inför skolavslutningen i morgon. Jag älskar skolavslutningar och gråter mer än alla mammor. Rosa tycker att jag är sjukt pinsam. Men det är så fint med Den blomstertid och allt. Jag minns också hur det var när vi var små. Kvällen innan packade vi till Gotland, badade och tvättade håret som mamma sen flätade i tusen flätor så det blev änglalockigt. Jag som redan då älskade att uppträda hade alltid något framträdande jag övade på, någon stämma till kören eller så. Skrattar fortfarande ihjäl mig åt att jag alltid skulle sjunga solo trots att jag inte alls har någon röst att göra några framträdande med. Jag försöker få mamma gång på gång att erkänna att det inte var så tjusigt när jag sjöng ”Jul, julstrålande jul” i väldigt hög tonart på nians julavslutning. Jag fick ju bara giget för att ingen annan vågade.

I vilket fall som helst var mamma bäst på att göra sånt här mysigt. Jag minns varenda en som ett sånt där fint bokmärksminne.

Vi spelar in vår sommarpodd på onsdagar så att den kan komma på fredagar. Vad vill ni att vi ska prata om i morgon? Kom med förslag!

 

Senaste inläggen
Senaste kommentarer
  • Tjänstgörande redaktörer: Erik Melin och Anna-Cajsa Torkelsson
  • Tf chefredaktör och vd: Lena K Samuelsson
  • Tf ansvarig utgivare: Lena Mellin
  • Redaktionschef: Håkan Andreasson
  • Sajtchef: Andreas Aspegren
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

  © Aftonbladet Hierta AB