Startsida / Inlägg

Ny Sheen-trailer för Anger management

av Stefan Hedmark

I förra klippet såg vi en dödad Charlie Sheen vakna till liv. I den nya trailern för den nya komediserien ”Anger management” fortsätter stjärnan att driva med sitt förflutna och sin image. Nu ber han inte om en andra chans… utan en 24:e chans.

Än så länge har vi inte sett någonting av Sheens nya serie. De här teasersnuttarna är filmade enbart för pr-syfte. Han har en hel del att leva upp till och det känns som att han rent av kanske är nervös inför premiären. Förra året var det mycket toksnack om tigerblod och gudinnor, men efter turnén, roasten och alla juridiska problem har Sheen varit betydligt mer dämpad, väl medveten om att ska ”Anger management” lyckas måste han jobba hårt, vara snäll mot sina nya chefer på FX och inte ge intryck av att han skiter i kvaliteten på det han erbjuder tv-tittarna.

Men vill publiken se en mer städad Charlie?

Den 28 juni har ”Anger management” premiär.

Kommentarer

Follow on Bloglovin
 • Tjänstgörande redaktör: Sofia Roström Andersson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Sofia Olsson Olsén
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: http://support.aftonbladet.se/
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB