Startsida / Inlägg

Madeleine berättar om graviditeten och kärleken

av Jenny Alexandersson
Skärmavbild 2013-10-21 kl. 11.25.17

Nu missar väl inte den stora intervjun med prinsessan Madeleine i nya numret av Elle? Hon berättar öppet om känslorna kring att bli mamma, hur det egentligen gick till när hon träffade Chris och hur de blev kära i varandra.

Som vi redan känner till så träffades Chris och Madeleine genom gemensamma vänner i New York och för Chris var det kärlek vid första ögonkastet. Redan i augusti 2010 var han i Stockholm på besök, men prinsessan ville ta det långsamt, mycket på grund av det slitsamma uppbrottet från Jonas Bergström.

Madeleine berättar att de gick på klassiska dejter, de åt middagar och gick på bio. För henne började det som en vänskap som sedan gick över i kärlek och hon beskriver honom som en riktig gentleman.

– Eftersom jag kom från ett långt förhållande ville jag verkligen ta det lugnt, en dag i sänder. Kärleken växte fram. Jag började inse att jag längtade så otroligt mycket efter honom när han inte var där. Det var så det började för mig. Och det är väl det som är kärlek, när man känner att man inte kan leva utan varandra, säger Madeleine till Elles chefredaktör Hermine Coyet Ohlén som fick en pratstund med prinsessan efter att hon kommit hem från sin smekmånad.

Madeleine blev snabbt gravid, det gick faktiskt lite fortare än vad paret hade tänkt.

– Det är så spännande och vi är så lyckliga, även om det hände lite snabbt och plötsligt. Men hellre det än att man går och planerar och längtar och så kanske ingenting händer.

Och alla som undrat var paret kommer att bo efter födseln får nu ett svar.

– Vi kommer att fortsätta att bo i New York tills vidare. Det är New York som Chris arbetar ifrån och jag hoppas att jag ska kunna fortsätta jobba med Thank you när jag har fått barn. Bebisen får väl följa med på möten, helt enkelt, säger Madeleine.

I början av mars får paret sitt första barn. I väntan på den lilla/lille läser Madeleine den amerikanska gravidbibeln ”What to expect when you’re expecting” av Heidi Murkoff.

– Jag har alltid varit intresserad av biologi och tycker att det är fascinerande att läsa om hur kroppen fungerar och allt som sker inom en när man är gravid. Jag går in och läser vecka för vecka vad som händer under graviditeten. Och förstår varför jag plötsligt är väldigt sugen på ost som jag aldrig äter särskilt mycket av annars.

Läs mer på elle.se och se de bilder från den snygga omslags- och porträttplåtningen

  • Tjänstgörande redaktörer: Joakim Ottosson , Jenny Åsell och Elvira S Barsotti
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB