Startsida / Inlägg

Meghan Markles familj – ett spektakel

av Jenny Alexandersson
Skärmavbild 2018-05-17 kl. 20.11.55

Ja vad ska man säga. När jag pratade med en brittisk kollega i dag kallade han spektaklet kring Meghans pappa en riktig såpopera. Och det kan jag hålla med om. Meghan hade redan fått hantera sina två halvsyskon Samantha Markle och Thomas Jr Markle. Nu måstes hon hantera sin pappas dumheter också.

Samantha har pratat vitt och brett om Meghan i medierna, twittrat elakt om henne och dessutom skrivit en bok om hur det var att växa upp med henne. Thomas har skrivit ett öppet brev till Harry där han kallade bröllopet för det största misstaget i den kungliga historien och menade att Meghan är en självupptagen c-skådis. Det här har ju blivit ett riktigt skandalbröllop, inte på grund av Meghan utan på grund av hennes familj.

Tillbaka till Meghans pappa Thomas.

Två brittiska tidningar publicerade i veckan paparazzibilder på Meghans pappa Thomas. Det var bilder från ett internetcafé när han satt vid datorn och tittade på bilder av Meghan och Harry, det var bilder när han tog mått till en kostym och när han var ute och joggade. Nu visar det sig att det inte alls var smygtagna bilder. Det var Meghans pappa som själv arrangerat en fotografering med en paparazzifotograf. De här bilderna såldes dyrt.

Till saken hör att brittiska hovet och även en talesperson för Thomas Markle tidigare har bett medier att lämna honom ifred, han känner sig jagad av fotografer. Thomas har även haft  problem med hälsan och drabbades av en hjärtattack. Så det fanns såklart en baktanke med de arrangerade bilderna. Det kan vara pengar, det kan vara ett försök att bättra på sin image.

Det här med paparazzis är ju oerhört känsligt i brittiska kungafamiljen med tanke på vad som hände Diana i Paris 1997 då hon dog i en tragisk bilolycka.

Skärmavbild 2018-05-17 kl. 20.11.30

Ja, det här och mycket mer pratar vi om i veckans avsnitt av Kungligt med Jenny Alexandersson som går att se här nedan.

Vi pratade även om bröllopstårtan, den spektakulära ”stå-lunchen” och snabbmaten. Men även vett och etikett på ett kungligt bröllop, de tre största kungliga bröllopsmissarna och Carl Philips och Sofias hemliga instagramkonto som nu kan läsas av alla.

  • Tjänstgörande redaktörer: Sandra Christensen, Alex Rodriguez och Mattias Kling
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB