Startsida / Inlägg

Fika i klackar boxen är här!

av Maria
nyttiga-bullar-recept-50-kopia nyttiga-bullar-recept-50-kopia-2 nyttiga-bullar-recept-50

Häromdagen fotade jag och Sara bilder på Millesgården, en mycket vacker plats på kartan som är värd att besöka. Vi gick banananas med bilderna och insåg att man faktiskt kan fika glammigt, inga konstigheter med det. Förresten Fika i Klackar Boxen är här! Jag erbjuder ett glutenfritt och mer hälsosamt alternativt till det traditionella fikat. Både medarbetare, kunder och ni kan äta mängder av härligheter med gott samvete. Rawbollarna, som är allas favorit, är en perfekt mumsbit att ha till kaffet- fria från gluten, raffinerat socker med underbar smak. Har ni några frågor, tveka inte på att höra av er till info@kockeniklackar.se. Ta hand om er!

 • Tjänstgörande redaktörer: Erik Melin och Anna-Cajsa Torkelsson
 • Tf chefredaktör och vd: Lena K Samuelsson
 • Tf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB