Startsida / Inlägg

Magsikt god c-vitamin bomb

av Maria

Alla som är mitt i en julstress, räck upp en hand! Oj vad mycket det blev på min tallrik nu men anledningen är enkel – många förändringar håller på att ske och saker MÅSTE hinna göras innan vi vänder år. Jag är hemskt ledsen för att jag inte matar bloggen lika mycket som vanligt men det kommer bli jättebra snart igen. Lovar! Utöver detta vill jag berätta att jag har hinnit äta massa apelsiner för det är en magsikt god c-vitamin bomb. Passa på att äta i mängder. Ta hand om er!
kockeniklackar4

 • Tjänstgörande redaktörer: Erik Melin och Anna-Cajsa Torkelsson
 • Tf chefredaktör och vd: Lena K Samuelsson
 • Tf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB