Startsida / Inlägg

Enkelt, prisvärt och alltid gott!

av Maria

Foodora Veckan blev intensivare än vad jag hade kalkylerat men det var helt klart värt det eftersom slutet blev succé. Jag fick tummen upp av en kund, träffat nya människor, lagat mat för många fler än bara mig själv och firat framgång med Nadine. Hur vi två firar allt gott i livet? Vi väljer det vi är sugna på och foodora levererar det direkt till dörren och har gratis leverans under hela maj. Enkelt, prisvärt och alltid gott! Nästa gång ska jag beställa till picknicken, nu när det är underbart väder. Denna gång provade vi Burger & Lobster och hej vad gott det var. Dags att vända blad och ta tag i den nya veckan för jag har en känsla av att den också kommer bli intensiv. Ta hand om er!

 • Tjänstgörande redaktörer: Erik Melin och Anna-Cajsa Torkelsson
 • Tf chefredaktör och vd: Lena K Samuelsson
 • Tf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB