Makeup on my mind

Makeup on my mind

Startsida / Inlägg

Månadens måsten – Oktober

av Anna Wahlberg
pumpa_resize

Varje månad har sina måsten.
Produkter som ger vardagen ryggrad och festen guldkant.

Om jag var tvungen (hemska, hemska tanke!) att krympa ihop badrumsskåpets innehåll till fem favoriter för oktober, då skulle det bli de här:

primer_resize

1. Superprimer från Clinique – jag älskar primers som jämnar till och slätar ut hudytan så att när foundation kommer på så blir resultatet makeupartist-worthy, om du förstår vad jag menar. Den här primern är lite silkig och härlig, utan att jag vet hur det har gått till så har jag sträckt mig efter den i flera veckors tid. Det betyder att jag har testkört den ihop med mängder av foundations, BB och CC Creams och en och annan färgad dagkräm. Och i samtliga fall blir det avsevärt bättre resultat än om jag utesluter primern. Bra köp alltså!

doft_resize

2. Coco noir EdP från Chanel – som jag älskar den här doften! Elegant, sinnlig och alldeles ljuvlig med inslag av citrus, rosor, jasmin, patchouli och sandelträ. På mig sitter den här doften kvar på huden i evigheter, faktiskt kan jag känna spåren i flera dagar efter att jag använt den.

rouge2_resize

3. Powder blush duo i varianten Hibiscus kiss från Mac Cosmetics – Hej bleka hud, hej glåmiga kinder; även om ni tror att ni kan vinna över mitt trista höstjag så har jag ett triumfkort i den här kombinerade bronzer och blushern. Vinnare? Well, det är ju jag som håller i penseln…

lack_resize

4. Nail lacquer i varianten Pink about it från Essie – Oktober har blivit synonymt med den rosa månaden och jag undrar om det finns det någon som inte får en orosklump i magen. Men förutom att faktiskt göra vad man kan dvs gå på mammografi och undersöka brösten själv, så släpps en del skönhetsprodukter där en del av behållningen stödjer BRO. Min favorit av dessa produkter är lacket Pink about it som är ljuvligt glassrosa. Lipglossbitch har lackat, liksom Linda, Beleza, Omygloss, Brownsugar och Fröken Rosa.

olja_resize

5. Nail food pen från Scratch – Just nu oljebombar jag mina inte så värst snygga nagelband. Och so far so good, får man säga. Men om man nu inte är en älskare av dylikt pyssel så gäller det att det är så enkelt som möjligt. Och så kladdfritt som möjligt. Därför är den här smidiga pennan exakt vad jag och mina stackars skiviga naglar behöver.

  • Tjänstgörande redaktör: Mikael Hedmark, Jenny Åsell, Fred Balke
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB