Startsida / Inlägg

DD-Tips Jägersro

av MLipovac

Igår satt dubbeln till goa 18,69 gånger pengarna. Idag hoppas vi på nya vinster när det är dags för V75 på Jägersro. Omgången ser väldigt intressant ut och jag tror vi får väldigt bra utdelning. Jag kommer sikta in mig på dubbeln här där jag hittat ett väldigt bra singelstreck i avslutningen som tyvärr blir favorit pga en strykning. I den inledande avdelningen plockar jag bort dem betrodda och spelar med många goa lågprocentare. Häng med!

DD-1 (2640m volt)

Långlopp i inledningen och tipset går till 6 Rocky Egedal som älskar distansen och har sett riktigt bra ut på sistone. Han visar toppform och från sitt springspår tror jag han får en bra position och där ska han ses med riktigt bra chans. 1 Paparazzi M. var bra vid segern senast, jag tror Johan siktar på att köra i ledningen och där har han visat att han kan slå hästar som Ready For More. Passa honom! 5 Eagle Shot gick okej bakom Nuncio näst senast, från sitt femtespår hoppas jag Christoffer prickar rätt för då kan hans spurt bita bra till slut. 3 Tor Mento var lite av en ”snackhäst” senast, men reste inte bra så den starten glömmer vi. Starten innan det exploderade han på upploppet och spurta bra till en andra plats. Från ett okej läge idag kan han skrälla. Väldigt lite streckad! 4 Diggers Elias var jag imponerad av senast när han blåste till fältet i comebacken och vann, jag tror han gått framåt med loppet i kroppen och är farlig att glömma bort här. Sista två strecken ger jag 8 Coco De Vie som var riktigt bra senast och 12 Spirit Real som mötte monstret Dernier Viking senast, Erik upp idag och ett tråkigt spår men han har kapacitet att vinna. Favoriten 7 Orakel Face har inte vunnit på distansen och jag väljer att plocka bort honom.

DD-2 (2140m auto)

I avslutningen har jag hittat mitt roliga singelstreck som tyvärr blir favorit i nuläget pga strykning på favoriten. Hästen jag snackar om är 10 Alkalizer Am, han har en löpskalle av guld, han ger sig aldrig och det fick vi se för två starter sedan när han galopperade men vann ändå efter ett lopp i dödens. Tränare Lindgren låter väldigt nöjd med honom och jag tror han krossar detta gäng idag. Tror dessutom det kan bli bra fart i främre träffen när Ingves och Erik ska köra om ledningen och det kommer 10 Alkalizer Am tacka för och vinna!

DD-förslag: 7 kombinationer x valfri insats

DD-1: 1,3,4,5,6,8,12

DD-2: 10 Alkalizer Am

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 6 Rocky Egedal

DD-2: 10 Alkalizer Am

Spelstopp för Dagens Dubbel är 18.20

Bästa V75-spiken: 10 Alkalizer Am (V75-7)

Bästa V75-draget: 7 Rod Stewart (V75-3)

Spelstopp för V75 är 16.20

Har ni spelat en V75 eller DD? Diskutera nedan!

Lycka till! /MLipovac

  • Tjänstgörande sportredaktör: Johan Lundin
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB