Startsida / Inlägg

DD-Tips Jägersro

av MLipovac

Lördag och det betyder V75. Jägersro står som värd och vi får se intressanta lopp och jag tror det kan bli bra utdelning om man pricka sjuan. På dubbeln har jag ett drag som jag singelstreckar till låg procent och i avslutningen garderar jag då det ser upplagt ut för en fartfest. Häng med!

DD-1 (2140m auto)

Vi får se ett öppet stolopp i inledningen, favoriten 1 Countrygirl Ås gick bra senast och ska ses med god chans om hon skulle hålla upp ledningen. Jag tror att hon kan få problem med att hålla ledningen och då är hon sårbar. Mitt stora drag i omgången är 9 Beverly Boulevard, hon blir också mitt roliga singelstreck på dubbeln. Hon gjorde ett bra lopp senast bakom Tack Wee och skulle kusken kört lite bättre kanske hon hade vunnit. Idag har hon ett perfekt smygläge och Adrian kan välja om han vill köra i rygg på favoriten och kanske få rygg ledaren eller sitta i andra ledet och vänta till sista sväng för att sätta in slut stöten. Jag tror hon har bra chans oavsett val och väljer att chansspika.

DD-2 (1640m auto)

Försök i Silverdivisionen avslutar helgen omgång och det ser upplagt ut för en vild körning från början. Tipset går till 3 Georgie Mae som var riktigt bra näst senast när hon mosade allt, senast satt hon fast med allt kvar. Idag tror jag Örjan testar från början och skulle hon komma till ledningen utan att bli söndertryck så kommer hon leda länge. Hon går väldigt bra bakifrån också och Örjan är en mästare på att hitta rätt väg. 4 Dream With Me N.L har inte startat på 10 månader, hans gjorde ett ruggit lopp senast han gick och han har högst kapacitet i fältet. Man vet inte vart man har honom men från stallet låter det som att han är förberedd för denna start. Adrian kommer göra allt för att komma till ledningen och skulle han göra det så tror jag det kan räcka trots vilan. 7 Rapide Du Pommeau är en stenhård häst som tål att gå i spåren, han blir gynnad om det blir positionskrig från början och ska räknas. 2 Re Doc är ny i klassen, han såg riktigt fin ut senast när han vann och skulle Bergh hitta en bra position så tror jag han är med där fram till slut. 5 Augustus F var faktiskt bra senast bakom Shogun DK, han har bra form och är också snabb ut. Hittar han ner i en bra position så får dem andra se upp till slut. Vill också plocka med ett riktigt långskott som kan bli gynnad av alla körning, det är 11 Pioneer F.H som har toppform och en ruggig spurt till slut. Se upp!

DD-förslag: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 9 Beverly Boulevard

DD-2: 2,3,4,5,7,11

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 9 Beverly Boulevard

DD-2: 3 Georgie Mae

Spelstopp för Dagens Dubbel är 18.20

Bästa V75-spiken: 1 Panoramic (V75-1)

Bästa V75-draget: 9 Beverly Boulevard (V75-6)

Spelstopp för V75 är 16.20

Har ni spelat en V75 eller DD? Diskutera nedan!

Lycka till! /MLipovac

  • Tjänstgörande sportredaktör: Christoffer Glader
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB