Startsida / Inlägg

DD-Tips Mantorp

av MLipovac

Idag är det premiär för Grand Slam vilket innebär 10 miljoner till en ensam vinnare. Jag tycker upplägget men tv-sänding och så ska bli kul att se. Omgången ser svår ut och det gillar vi. På dubbeln får vi se två ganska klara favoriter, i den inledande avdelningen får vi se ett stolopp där mitt tips går till en stenhård märr som jag tror kan krossa favoriten från dödens. I avslutningen får vi se ett fyraåringslopp där favoriten bara är bäst. Häng med!

DD-1 (2140m auto)

3 Ladyofthelake är den stenhårda märren jag snackar om, hon vann på ett överlägset sätt senast på Örebro och jag är inne på att hon kan vinna från dödens idag. Hade distansen varit lite längre, då hade jag spikat utan att tveka. 7 Anna var jag inne på väldigt mycket senast men då fick hon ett jobbigt lopp utvändigt ledaren. Jag tror hon kan vara med och köra om ledningen och skulle hon få ledningen då tror jag ingen fångar in henne. Favoriten kan göra bort sig och då tror jag Kim och 7 Anna är med där fram och hugger m ledningen. 6 Above All ska också med på kupongen, hon avslutade riktigt vasst på stretchen senast. Skulle hon få rätt resa idag då kan hon sluta långt fram igen. 5 Elle Joli ska gå med tänkarvagn idag igen, senast hon gjorde det vann hon. Får hon loppet är hon med långt fram. 8 Snow Angel har det tråkigaste utgångsläget, skulle det lösa sig med positioner då har hon en vass spurt att komma med till slut. Sista strecket ger jag 12 Lovely Sky som är bättre än vad raden visar. Behöver klaff och tur men kan överraska. Jag väljer alltså att hoppa över favoriten 1 Utac som jag inte tror någonting på, skor och medeldistans är inte hennes likör.

DD-2 (2140m auto)

Två hästar sticker ut streckmässigt i avslutningen, jag tar ställning och singelstreckar 2 Julio Cesar som vunnit två av sina fyra lopp i karriären. Senast vann han knappt men det känns som att han gör vad som behövs för att vinna. Han är ganska snabb ut och skulle Veijo hålla upp innerspåret då ska han ses med toppchans. Blir det inte spets så ska han ses med god chans för hästen tål tuffare upplägg. Kör bara Veijo!

DD-förslag: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 3,5,6,7,8,12

DD-2: 2 Julio Cesar

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 3 Ladyofthelake

DD-2: 2 Julio Cesar

Spelstopp för Dagens Dubbel är 17.30

Har ni spelat en DD? Diskutera nedan!

Lycka till! /MLipovac

  • Tjänstgörande sportredaktör: Christoffer Glader
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB