Startsida / Inlägg

DD-Tips Jägersro

av MLipovac

Kristi himmelsfärdsdag och travet börjar 15.10 idag. Observera tiden så ni inte glömmer lämna in i tid. Jägersro står för dagens tävlingar och vi får se intressanta lopp. På dubbeln har jag hittat ett riktigt roligt fynd som jag singelstreckar, hästen är bara streckad på 10% just nu. Snackade med tränaren och han lät positiv. I avslutningen garderar jag och hoppas på någon go skräll. Häng med!

DD-1 (2140m auto)

I inledningen får vi se ett treåringslopp där Ola Samuelssons sto 4 Fantasy River blir väldigt stor favorit, visst hon har tre raka segrar på tre starter men hon möter hingstar och valacker idag och det är tuffare. Jag har hittat ett fynd som jag tror leder detta från start till mål och det är Lutfi Kolgjinis 2 Rushmore Face. Jag snackade med Ludde imorse och han sa att han trodde på bra chans om han skulle fixa autostarten, han sa att jag skulle kolla värmningen efter bilen först och skulle han sköta sig då vinner han loppet. Jag skriver detta tips tidigare men jag tror att Ludde fixar detta och vinner från ledningen. Till 10% är detta en riktigt rolig chansspik på dubbeln!

DD-2 (2140m auto)

Dagens bästa lopp får vi se i avslutningen. Mitt tips går till Jerry Riordans 7 Sylvester America som har fått tre lopp i kroppen och närmar sig toppformen. Senast gick han i ledningen och såg ut att vinna men fick stryk på mållinjen. Han gynnas av strykningarna invändigt och kommer få en bra position, bäst hade det givetvis varit om han kom till ledningen men det tror jag är tveksamt. Han ska ses med väldigt bra chans för han har en riktigt vass spurt till slut. 1 Huge Star har fått ett lopp i kroppen och avslutade bra i det loppet. Blir inte Veijo fast invändigt så kommer hästen avsluta ryckande fort. 2 Handsame Knight har aldrig varit bättre, han trivs bäst på kort distans men skulle Johnny fuska bort lite av loppet då tror jag han har bra chans att leda runt om. 8 Scirocco Sisa gynnas av invändig strykningar och öppnar bra, kommer få en bra position och kan avsluta snabbt. Jag tror han är med långt fram idag. Sista strecket ger jag 9 Juniata Hanover som är bättre än vad raden visar, hon har en riktigt bra startrygg och kan smyga med i ledet, med fritt i rätt tid kan hon blåsa ner dem.

DD-förslag: 5 kombinationer x valfri insats

DD-1: 2 Rushmore Face

DD-2: 1,2,7,8,9

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 2 Rushmore Face

DD-2: 7 Sylvester America 

Spelstopp för Dagens Dubbel är 16.38

Har ni spelat en DD? Diskutera nedan!

Glöm inte att köpa in er på mitt system till V75 på lördag. Trycker ni på länken nedanför så kommer ni till bolaget direkt.

http://tillsammans.atg.se/inbjudan/TQHT-H8W5-21456

Lycka till! /MLipovac

  • Tjänstgörande sportredaktör: Johan Lundin
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB