Startsida / Inlägg

DD-Tips Halmstad

av MLipovac

Ny vecka och jag hoppas denna veckan blir bättre än förra. Halmstad inleder veckan med en riktigt rolig dubbel där vi får se Hallandsmästaren i inledningen, loppet innehåller riktigt fina hästar och ser svårlöst ut. I avslutningen sticker tre hästar upp streckmässigt, jag tar ställning och spikar en av dem. Häng med!

DD-1 (2140m auto)

Årets upplaga av Hallandsmästaren har lockat riktigt fina hästar och detta är ett rent V75 lopp egentligen. Tipset går 11 årige 7 Spring Erom som man inte kan sluta hylla, han ser ruskigt fin ut hela tiden och Dan Widegren ska ha mycket beröm för det. Senast satt han fast i Masters finalen bakom Nuncio och grabbarna. Ikväll hoppas jag Söderkvist är bestämd och kör framåt direkt för då tror jag han kan få överta ledningen. Där växer han enormt och blir svårslagen. Han går bra bakifrån också och ska ses med bra chans. 3 Venkatesh gjorde en fin debut för stall Kolgjini senast när han spurtade sylvasst tills slut. Med det loppet i kroppen går han framåt men denna gång ska Adrian köra och det är ett litet minus för hästen är speciell. Löser Adrian en bra rygg då går inga säker över upploppet. 9 Takethem är en häst jag verkligen gillar, han lever på sin styrka och tål att gå i spåren. Från sitt utgångsläge kommer han få en bra resa och jag blir inte förvånad om han är starkast till slut trots att han möter tuffare hästar. Plockar också med 1 Allaballakaitoz och 2 Twister Bi som båda är riktigt snabba ut, den förstnämnde gjorde comeback senast efter vila och får godkänt. Han går säkert framåt med loppet i kroppen och skulle Peter köra i ledningen och få dämpa en bit då kan han leda hela vägen. Den sistnämnde är en rolig skräll, han har haft en lite paus men anmäls nog inte hit om han inte är i ordning. Han kan mycket när han håller sig till trav och kan överraska från ett perfekt utgångsläge.

DD-2 (2140m volt)

I avslutningen sticker tre hästar ut streckmässigt, jag tar ställning och singelstreckar 7 Replay Pellini. Han vann direkt i comebacken senast från ledningen, Uhrberg körde honom till ledningen efter en bit och han vann säkert. Med det loppet i kroppen lär han gå framåt och nu har han springspår. Jag tror Uhrberg träffar rätt från start och sen tror jag på samma scenario som senast. Svårslagen från ledningen. Sätt dit honom Uhrberg!

DD-förslag: 5 kombinationer x valfri insats

DD-1: 1,2,3,7,9

DD-2: 7 Replay Pellini

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 7 Spring Erom

DD-2: 7 Replay Pellini

Spelstopp för Dagens Dubbel är 20.53

Har ni spelat en DD? Diskutera nedan!

Lycka till! /MLipovac

  • Tjänstgörande sportredaktör: Christoffer Glader
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB