Startsida / Inlägg

V75-Tips Solvalla

av MLipovac

Idag blir samma upplägg som igår, tycker det passar bra med detta upplägg när det är V75. Lite V75-tips, ett dubbel förslag och V75-podden. Ni får gärna kommentera vad ni tycker och om ni vill ha något mer. Idag är det iallafall dags för Kriteriet och Oaks, den största dagen för dem treåriga hästarna. Tycker omgången ser roligare ut spelmässigt idag än vad den gjorde igår och jag tror det kommer ge bättre betalt. Nu kör vi!

Bästa singelstrecket: 14 Reckless (V75-7) är en rutinerad stayer som är van vid tuffare motstånd än idag. Senast vann han säkert i ett billigare lopp och jag tror formen sitter där. Han kan göra en del jobb själv och det kommer krävas idag tror jag, kan han hitta en bra rygg en bit och sen får avsluta sista 3-400 metrarna då tror jag ingen står emot honom.

Näst bästa singelstrecket: 13 Nancy America (V75-1) vann på ett riktigt bra sätt senast när Flemming körde till ledningen efter ett offensivt upplägg och sen stack hon bara undan, hon visade toppform och jag tror hon har väldigt bra chans att kliva runt detta gäng också. Utgångsläget är väll inte det bästa men jag tror Flemming hittar en bra position och då blir hon svår att stå emot till slut. Kör bara Ice-mannen!

Roligaste skrällen: 5 Remember Rivner (V75-2) visade fint intryck senast när hon flög till ledningen och släppte till Zahara Goj och blev kvar med krafter kvar i mål. Hon verkar vara på gång och idag tror jag inte Tony släpper till någon om han tar sig till ledningen, därifrån växer hon och kan leda runt om. Dem två mest betrodda kan hoppa bort sig och då står vägen öppen för min skräll.

Låset: 6 Darling Mearas & 12 Undine (V75-4) låser jag på i Oaks finalen, tycker dem två sticker ut kapacitetsmässigt. Darling Mearas hade en lite paus innan uttagningsloppet och Stefan var säker på en final och körde med träningsbalansen. Nu har hon fått ett lopp i kroppen och det lyser rött på skoinfon. Det blir första gången i hennes liv att hon går barfota och det brukar ge ruggig effekt på dem yngre hästarna. Utgångsläget är lite riskabelt då det kan bli en tung resa men hon är riktigt bra och kan klara det. 12 Undine är enligt mig bästa hästen i fältet, hon har ett jobbigt utgångsläge men Örjan brukar vara först i lopp som ger höga prissummor. I kvalet satt Örjan och väntade lite för länge tycker jag men det räckte till en andra plats. Nu ska man plocka av skorna och sätta på jänkarvagnen som hon var riktigt bra med för tre starter sedan. Med minsta tempo där fram så tror jag hon är starkast till slut.

Spelstopp för V75 är 14.30

Dagens Dubbel: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 2,3,4,5,6,10

DD-2: 14 Reckless 

Spelstopp för Dagens Dubbel är 16.40

Dagens V75-podd hittar ni här:

http://www.podcastgarden.com/episode/v75-solvalla-259_88169

Här kan ni köpa ni in er på våra system:

https://tillsammans.atg.se/start?kod=3MWC-7EBY-21456

Lycka till! /MLipovac

  • Tjänstgörande sportredaktör: Johan Lundin
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB