Startsida / Inlägg

V75-Tips Solvalla

av MLipovac

Idag blir det ett annorlunda upplägg här på bloggen, jag kommer att skriva mer om V75 men även skriva en liten dubbel jag spelar. Ni hittar V75-podden och andelarna längre ner på sidan. Nu kör vi!

Bästa singelstrecket: 1 Delicious U.S (V75-1) gör denna omgång till en V65 istället för V75. Hon har sett riktigt fin ut i dem tre starterna hon gjort efter skadefrånvaron och jag kan inte se henne bomma detta. Hon är en av världens bästa hästar och jag tror hon leder detta runt om. Skulle det inte bli ledning så kommer Örjan hitta ut och då tar hon dem till slut istället. En av årets bästa spikar?

Näst bästa singelstrecket: 7 Wingait C.H (V75-7) som var riktigt fin senast när han vann, nu är det lärlingslopp men han är bästa hästen och det låter som många vill ha rygg på honom. Jag tror att Kevin sitter i ledningen efter några hundra meter och därifrån går hästen bäst, han har varit ute mot tuffare hästar och jag tror han avslutar omgången.

Roligaste skrällen: 3 Spitcam Jubb (V75-5) var riktigt bra senast när han från ett spår långt ut kördes offensivt, tog över ledningen och höll ett bra tempo och gick undan med krafter kvar. Jag var imponerad av honom och skulle han få ledningen idag då brukar han vara svår att knäcka. Tränaren låter ruggigt uppåt och jag tycker han ska med på alla lappar.

Låset: 5 Shadow Woodland & 7 Nadal Broline (V75-6) som Reijo har i Gulddivisionsfinalen. 5 Shadow Woodland var riktigt fin i ett billigt lopp i lördag från ledningen men det såg väldigt bra ut och jag tror han är ledaren i loppet. Björn säger själv att han inte vill släppa någon ledning utan köra där och då tror jag han kan hålla undan om han får dämpa en bit. 7 Nadal Broline är bästa hästen i fältet tycker jag, han vann i debuten i Guld senast och har bra chans idag igen. Han har ett spår lite långt ut men jag tror Ulf kommer glida fram till dödens om det behövs och sen blir det en kamp mellan Reijos två hästar.

Spelstopp för V75 är 16.20

Dagens Dubbel: 2 kombinationer x valfri insats

DD-1: 5,7

DD-2: 7 Wingait C.H

Spelstopp för Dagens Dubbel är 18.20

V75-podden med mig och Niclas hittar ni här, vi går igenom omgången och Daniel Reden är även med lite och berättar om sina hästar:

http://www.podcastgarden.com/episode/v75-solvalla-249_88022

Här kan ni köpa ni in er på våra system:

https://tillsammans.atg.se/start?kod=3MWC-7EBY-21456

Lycka till! /MLipovac

  • Tjänstgörande sportredaktör: Johan Lundin
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB