Startsida / Inlägg

V75-Tips Färjestad

av MLipovac

Färjestad bjuder på en super intressant V75 omgång som kryddas med jackpot miljoner. Norrmännen är med och spelar också och jag tror faktiskt det kan bli hygglig utdelning trots några bra favoriter. Jag kör på mitt nya V75 upplägg igen här på sidan. Ni hittar podden och andelarna längre ner på sidan som vanligt. Nu kör vi!

Bästa singelstrecket: 6 Tekno Odin (V75-5) är dagens största favorit men vad gör det när han bara vinner detta? Han har toppform och har sett ruggig ut i dem senaste starterna. Jag tror att han kommer till ledningen omgående och därifrån finns det ingen som plockar ner honom. Endast sjukdom emot!

Näst bästa singelstrecket: 10 Slide So Easy (V75-6) blir min andra spik och det är en häst jag verkligen gillar. Hästen har sett riktigt fin ut i dem senaste starterna och senast vann han enkelt med krafter kvar. Jag tror att det kommer bli lite körning i början och det gynnar honom, jag tror Flemming kommer blåsa ner alla till slut.

Roligaste skrällen: 9 Food Money (V75-3) tycker jag står för en intressant uppgift, hästen går bäst i ledningen men han är inte så dålig bakifrån heller. Jag tror Jennifer ryggar 2 Thai Broadway för att inte riskera att sitta fast om hon ryggar favoriten. Från en bra position tror jag att hans speed kan bita riktigt bra.

Låset: 1 Västerbo Highflyer, 2 Thai Broadway och 9 Food Money (V75-3). Jag tror att det räcker med dessa tre i Gulddivisionen. 1 Västerbo Highflyer gick bra bakom Nuncio i Mastersfinalen och har idag en passande uppgift. Han är snabb ut och det ser ut som att han har väldigt bra chans att leda detta runt om. 2 Thai Broadway gjorde debut senast efter längre vila och gick bra bakom Delicious U.S. Med det loppet i kroppen tror jag hans form är på gång och hästen gjorde några riktigt fina insatser för Goop förra året. Han öppnar bra och kan kanske snuva favoriten på ledningen, annars kanske han kryper ner i ryggen eller får en bra position i ledet. 9 Food Money kan ni läsa om under rubriken ”Roligaste skrällen”.

Spelstopp för V75 är 16.20

Dagens Dubbel- förslaget: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 10 Slide So Easy

DD-2: 1,2,4,5,7,8

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 10 Slide So Easy

DD-2: 7 Mellby Collector

Spelstopp för DD är 18.20

Dagens V75-podd hittar ni här:

http://www.podcastgarden.com/episode/v75-frjestad-110_88756

Här kan ni köpa ni in er på våra system:

https://tillsammans.atg.se/start?kod=3MWC-7EBY-21456

Lycka till! /MLipovac

  • Tjänstgörande sportredaktör: Christoffer Glader
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB