Startsida / Inlägg

V75-Tips Romme

av MLipovac

Romme står för en intressant och svårlöst omgång i eftermiddag. Jag har hittat två singelstreck som jag tror vinner och dem körs av dem två bästa kuskarna vi har i landet. Ett svårlöst kallblodslopp får vi också se som kostar många streck och en Gulddivision som ser spännande ut. Häng med!

Bästa singelstrecket: 1 Mellby Collector (V75-7) trodde jag väldigt mycket på senast när han var ute på V75. Jag tycker han gjorde ett bra lopp men jag trodde även att han skulle plocka ner vinnande Global Republic men det klarade han inte. Nu har han ett bra utgångsläge för jag tror Örjan kan svara upp ledningen och då är detta en toppchans. Skulle han inte göra de så tror jag han hittar ut och blåser ner dem istället. Walmann tror mycket på honom och det gör jag med.

Näst bästa singelstrecket: 2 Azzaro La Marc (V75-5) är det dags för att plocka hem en V75 seger. Senast lovade nästan Björn att han skulle vinna men då blev barfota körningen för mycket och han galopperade istället. Nu går man tillbaka till gamla balansen och Goop är optimistisk igen och från ett perfekt utgångsläge tror jag han plockar ner alla till slut. Tror dessutom att hästarna 3 och 4 kommer köra för ledningen och då sitter Goop bakom och myser och blåser ner dem till slut.

Roligaste skrällen: 5 Get A Winner (V75-6) är en häst jag gillar, han tuggar på och gör ständigt bra lopp. Han kanske inte är ute på favoritdistansen men han har tuffheten och speeden att avgöra. Han har även suttit fast med krafter kvar i dem senaste två starter. Ulf Eriksson är väldigt underskattad och skulle han hitta en bra position då tror jag han är med långt fram. Det kan dessutom gå undan från början och då gynnas han av det.

Låset: 3 Tjacko Zaz5 Get A Winner och 10 Önas Igor (V75-6) blir mitt lås idag. 3 Tjacko Zaz har utvecklats hos Nurmos och har sett fin ut. Skulle han komma till ledningen utan att det kostar för mycket så tror jag han kan hålla undan. Tror dock det kan kosta en del och då gynnas mitt stora drag idag 5 Get A Winner av det. Ni kan läsa mer om honom under rubriken ”Roligaste skrällen”. Plockar också med 10 Önas Igor som gjorde ett bra lopp senast mot ett tuffare gäng. Han är nedstruken till spår nio och har en bra rygg att gå i från start. Med körningen från början gynnas han och då biter hans spurt riktigt bra.

Spelstopp för V75 är 16.20

Dagens Dubbel- förslaget: 3 kombinationer x valfri insats

DD-1: 3,5,10

DD-2: 1 Mellby Collector

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 5 Get A Winner

DD-2: 1 Mellby Collector

Spelstopp för DD är 18.20

Lycka till! /MLipovac

  • Tjänstgörande sportredaktör: Jesper Thedéen
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB