Startsida / Inlägg

V75-Tips Halmstad

av MLipovac

Winter Burst fortsätter och ikväll står Halmstad för tävlingarna. Familjen Untersteiner är hårt betrodda i nästan alla lopp och man ska passa dem, dem har nog laddat rejält inför årets sista V75 på hemmabanan. Jag har hittat två singelstreck som jag tror leder sina lopp runt om, finns några roliga skrällar i omgången också som jag varnar för. Ni hittar kvällens DD-förslag lite längre ner på sidan och ni kan öven köpa in er i mitt system ikväll om ni vill, endast 54 kronor. Häng med!

Bästa singelstrecket: 2 Wingait C.H (V75-6) tror jag har en passande uppgift framför sig, han är snabb ut och jag tror att han leder detta lopp runt om. Det som oroa många är nog att han pausat inför denna start men han har gått bra efter uppehåll förut och Stefan låter nöjd så jag är inte orolig för det. Jag trodde mycket på honom i kvalen till Derbyt men då blev han överfallen och slog på en galopp till slut. Loppet efter vann han på bra tid och jag tror att Stefan vill avsluta detta år med en seger. Spets och slut!

Näst bästa singelstrecket: 2 Cyber Lane (V75-4) blir kvällens största favorit men det ser väldigt bra ut för Johans fina treåring. Han är obesegrad och ser väldigt bra ut, från det utgångsläget kan jag inte se något annat än att han kommer till ledningen och därifrån tror jag ingen kommer komma fram och trycka på honom och då blir han svårslagen. Johan låter väldigt uppåt angående chansen och jag singelstreckar honom trots det stor favoritskapet.

Roligaste skrällarna: 4 Sangria Knight (V75-2) gör debut för Peter Untersteiner och han låter riktigt nöjd med träningsjobben, hon har inte startat på ett tag men jag tror hon kan komma till ledningen och därifrån kan det räcka hela vägen. 14 Una Blessed (V75-5) gör ofta väldigt bra lopp, hon har en sylvass avslutning och med springspår kan Wilhelm ge henne en bra position och då får dem andra se upp på upploppet.

Spelstopp för V75 är 19.30

Dagens Dubbel-förslaget: 4 kombinationer x valfri insats

DD-1: 2 Wingait C.H

DD-2: 4,6,7,10

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 2 Wingait C.H

DD-2: 10 Carabinieri

Spelstopp för DD är 21.22

Vill ni köpa in er på mitt system? Det gör ni HÄR!

Lycka till! /MLipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Tf chefredaktör och vd: Lena K Samuelsson
 • Tf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB