Startsida / Inlägg

V75-Tips Mantorp

av MLipovac

Äntligen är det dags för den stora jackpot omgången med massa miljoner till en ensam vinnare. Man har längtat hela veckan till denna omgång och jag tycker omgången ser riktigt spännande och svår ut. Det kan verkligen smälla i vissa lopp och då kanske någon sitter ensam med sju rätt. Jag har ett roligt singelstreck som jag tror mycket på, har några roliga skrålar också som ska utdelningen och skjuta i höjd. Ni hittar mitt DD-förslag längre ner på sidan, ni kan även hitta V75-podden och andelarna där. Häng med!

Bästa singelstrecket: 7 Thaitec (V75-5) tror jag är bästa hästen kapacitetsmässigt i loppet, han har dock svårt att få rätt på benen och har galopperat i båda starterna efter paus. Peter låter nöjd med honom och med formen Peter har just nu så tror jag att han kommer få honom felfri och då tror jag han mosar detta gäng. Det ser ut som att det kan bli körning från början också, det gynnar bara mitt singelstreck.

Låset: 6 Pharaon Face & 13 Wallaby (V75-4) tror jag är ett bra lås i ett annars öppet lopp. 6 Pharaon Face har sett riktigt fin ut på sistone och han ser ut att komma till ledningen idag, därifrån tror jag han leder detta väldigt länge. Linus Svensson som kör tränar också hästen och det tror jag är en stort plus. 13 Wallaby är en häst ni absolut inte får glömma. Han gör alltid bra lopp och är en rejäl herre som tål att vandra i spåren. Han har ett perfekt utgångsläge då han sitter i andra spår direkt och sedan är det bara för Daniel att köra rakt fram och ta en bra rygg. Lite tempo i främre träffen skulle inte skada för då tror jag han är med långt fram. Känner mig säker på mitt lås!

Roligaste skrällen: 9 Going To Press (V75-2) är en kapabel herre som som har lite svårt att gå felfritt, näst senast galopperade han men kom tillbaka och vann på ett ruggigt sätt. Han har ett perfekt smygläge idag och går han felfritt så tror jag Jorma kan servera honom ett bra lopp och då blir han farlig.

Spelstopp för V75 är 14.30

Dagens Dubbel-förslaget: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 1,2,9

DD-2: 2,3

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 9 Catch The Cash

DD-2: 2 Frankie Brodde

Spelstopp för DD är 16.23

Dagens V75-podd hittar ni HÄR!

Vill ni köpa in er på mitt system? Det gör ni HÄR!

Lycka till! /MLipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Tf chefredaktör och vd: Lena K Samuelsson
 • Tf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB