Startsida / Inlägg

DD-Tips Halmstad

av MLipovac

Ny vecka och Halmstad står för tävlingarna, vi får se två intressanta lopp på dubbeln där jag tror Peter Untersteiners nyförvärv i avslutningen har en väldigt bra chans. I inledningen ser det öppet ut och jag plockar med några. Häng med!


DD-1 (1640m auto)

Inledningen bjuder på ett bra men öppet lopp, tipset går till 8 Cabedes som har högst kapacitet i loppet. Senast gjorde hon bort sig och jag tror att det tråkiga utgångsläget kan vara bra för då är hon ensam ute på vingen. Gör hon inte bort sig så tror jag hon vinner detta, hon besitter en enorm avslutning och det blir svårt att stå emot henne. 2 Axeline Baunely har fått två lopp i kroppen och är ledaren av loppet. Det låter positivt på henne och jag tror dem kan få svårt att plocka ner henne om kusken får dämpa en bit. Hon känns som värst emot min tipsetta. 7 Picasso Face låter det uppåt på från tränaren, Peter Untersteiner upp är också intressant och löser det sig från det tråkiga utgångsläget så tror jag han är med i segerstriden till slut. 12 Elegant Ås hade jag trott på ännu mer om han hade haft ett bättre utgångsläge, han har toppform och var bra senast från dödens. Behöver såklart hjälp med rätt ryggar och bra tempo i främre träffen för att komma in i matchen. Plockar också med 11 Podium som är helt bortglömd ikväll, hon har galopperat bort sig i dem två senaste starterna men gick väldigt bra för tre starter sedan. Hon har bra fart och räcker långt i ett sådant här lopp. Sista strecket går till 5 Right Broline som mött Rigel Face i dem senaste starterna och han har varit för svår. Är en bra häst men det känns som att han inte är någon riktig vinnartyp, får plats på kupongen som sista häst.

DD-2 (1640m auto)

Ett bra lopp avslutar kvällens tävlingar och jag kommer gå ut och singelstrecka Peter Untersteiners nyförvärv 4 Ontheway Diamant. Hon har inte startat på ett tag men hon har varit hos Peter i några månader och jag tror inte Peter plockar ut henne om hon inte är förberedd. Peter låter väldigt uppåt på henne och stallformen är det inget fel på, jag tror hon blåser till ledningen och sedan får dem andra se när Peter segerdefilerar med 4 Ontheway Diamant.


Dagens Dubbel-förslaget: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 2,5,7,8,11,12

DD-2: 4 Ontheway Diamant

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 8 Cabedes

DD-2: 4 Ontheway Diamant

Spelstopp på DD är 20.53

Lycka till! /MLipovac

  • Tjänstgörande sportredaktör: Christoffer Glader
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB