Startsida / Inlägg

V86-Tips Jägersro/Solvalla

av MLipovac

Onsdag och vad betyder de? Jo, V86-Xpress såklart och denna kväll delas tävlingarna av Jägersro och Solvalla. Omgången innehåller några stora favoriter och Örjan Kihlström är nyckelkusken på Solvalla då han kör två stora favoriter. Jag tror att han vinner med en av dem minst då jag har honom som bästa spik. Har några roliga ”måste-streck” som jag kallar dem och ett roligt drag. Ni hittar mitt DD-förslag längre ner på sidan också. Nu kör vi!


Bästa singelstrecket

11 Titan Brodde (V86-4) är en av dem mest betrodda ikväll men jag tror att han plockar hem detta väldigt enkelt. Han är hetsig och svår och det har han visat i dem två senaste starterna, näst senast blev det galopp i starten och senast galopp på upploppet. Ikväll tror jag Örjan tar det väldigt lugnt från start, kör offensivt efter en stund och sedan vinner han detta från dödens mot ett ljummet gäng. Jag tror inte Örjan bommar med honom igen som favorit!


Måste-streck/Chansspikar

4 Rapide Du Pommeau (V86-5) bommade som storfavorit senast och jag var en av dem som trodde på honom, Flemming var passiv och det kostade segern. Ikväll kör Thomas Uhrberg vilket jag tror är bättre, han har toppform, ett bra utgångsläge och är riktigt spelvärd. Många av motståndarna är lite svårbedömda när det gäller form och jag tror att Uhrberg kan plocka hem detta från dödens.

6 New Star Power (V86-7) avslutade rysligt snabbt senast och intrycket var riktigt fint. Hon har toppform och ett bättre utgångsläge nu när hon är nedstruken ett spår. Hon är riktigt snabb ut och skulle Paal hinna förbi favoriten i starten så tror jag att hon vinner detta från ledningen. Hon kan även vinna från andra positioner då hon har en riktigt vass avslutning.


Draget

9 Calno De Pebrisy (V86-3) gör årsdebut efter en sejour i Frankrike. Han är svårbedömd såklart men jag minns när han var trea bakom Uncle Lasse i våras och det intrycket var läckert. Jag tror inte han är något sämre än någon häst här och det kan vara så att han bara är bäst ikväll. Perfekt smygläge och vass avslutning så får han en etta i raden!

Spelstopp för V86 är 20.30


Dagens Dubbel-förslaget: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 6 New Star Power

DD-2: 2,3,5,7,9,12

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 6 New Star Power

DD-2: 5 Je T’Aime Ruinart

Spelstopp för DD är 21.40

Lycka till! /MLipovac

  • Tjänstgörande sportredaktör: Christoffer Glader
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB