Startsida / Inlägg

V75-Tips Momarken

av MLipovac

Idag flyttar V75 till Momarken och jag tycker det bjuds på en riktigt rolig omgång i Norge. Kampen mellan Norge och Sverige är alltid rolig och jag tror vi får se några heta dueller idag. Man ska tänka på att kurvorna är snäva och upploppet väldigt långt på Momarken. Mitt bästa singelstreck hittar vi kallblodsloppet och min roliga spik i avslutningen. Glöm inte mina drag och ni hittar även V75 podden och DD-förslaget längre ner på sidan. Nu kör vi!


Bästa singelstrecket

2 Myhreng Jerker (V75-4) var ute på Bollnäs förra lördagen och gjorde en riktigt bra insats. Han avancerade fram till dödens ganska tidigt och styrde hela fältet därifrån och vann med krafter kvar på ett övertygande sätt. Idag ska han bli ”jagad” av bättre hästar och när formen är på topp och han får sitta i ledningen (där han aldrig har förlorat) så tror jag han blir svårslagen. Kusken är inne på att han kan köra ett jämnt hårt tempo i ledningen och då tror jag dem andra får svårt att ta något.

Spännande singelstrecket

10 Xanthis Amazing (V75-7) har man jagat i dem senaste starterna och hon har gått riktigt bra men alltid stött på något problem och inte hunnit fram. Senast tänkte jag singelstrecka henne på V75 men då blev hon struken för hälta och fick stå över. Tränaren tror inte detta gör något för hon har tränat på bra och känns mycket fin. Jag tror att det är dags för henne idag, det ska bli barfota runt om och det långa upploppet på Momarken gynnar henne då hennes spurt kommer bita riktigt bra. Jag tror Jepson avslutar omgången!

Dragen

11 Emir La Brousse (V75-1) är ruggit spännande idag, han är en stark häst som gjorde ett bra lopp senast på fel distans. Nu är han ute på rätt distans och det snackas om barfota runt om för första gången i karriären. Man sätter på jänkarvagnen igen och med rygg på favoriten under slutvarvet så tror jag han kan blåsa ner allt till slut.

15 Indoor Voices (V75-2) har det varit skrik på i dem senaste starterna och senast gick hon i Stoeliten men kunde inte hänga med till slut trots ett bra sista varv. Tycker inte man ska hacka upp sig på den insatsen. Bakspår på tilläg och Kenneth upp gör att procenten inte är så hög och därför är hon riktigt intressant. Sitter hon vettigt till i sista kurvan då kan det smälla på upploppet. Snackas dessutom om någon form av barfota.

Spelstopp för V75 är 16.20


Dagens Dubbel-förslaget: 5 kombinationer x valfri insats

DD-1: 2,4,6,9,10

DD-2: 10 Xanthis Amazing

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 9 Mosaique Face

DD-2: 10 Xanthis Amazing

Spelstopp för DD är 18.20


V75-podden med mig och Niclas hittar ni HÄR!

Lycka till! /MLipovac

  • Tjänstgörande sportredaktör: Christoffer Glader
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB