Startsida / Inlägg

V86-Tips Bergsåker/Solvalla

av MLipovac

V86-Xpress ikväll på Bergsåker och Solvalla och vi får se världsartisten Nuncio. Jag tycker det känns skönt att ha en häst man kan luta sig mot när det ser öppet ut i dem andra loppen. Det låter bra från båda banorna och jag tror det blir valfri balans på båda banorna. Ni hittar mina singelstreck och drag här nedanför. Nu kör vi mot 8 rätt!


Bästa singelstrecket

1 Nuncio (V86-6) är givetvis singelstrecket alla lutar sig emot. Han gjorde årsdebut senast på V75 och såg riktigt fin ut. Han möter några stallkamrater och någon bra häst till ikväll men det är ingen som kommer kunna utmana honom om segern. Han kan ha 70-75% form och vinna detta utan några problem. Han leder detta runt om och det är bara att njuta av en världsstjärna.

Roliga singelstrecket

3 Must Have (V86-4) är min lösning på ett av omgångens svårast lopp. Jag hade plockat med alla hästar om jag inte spikat mig ur det. Hon närmar sig toppformen med två lopp i kroppen, det snackas om barfota runt om och går hon med den balansen då tror jag hon tar ledningen och sedan är det ingen som passerar henne. Dem värsta motbuden har dessutom fått tråkiga utgångslägen och jag tror Nyström sätter dit henne!

Dragen

4 Magic Gwin 11 Qamaro C.D (V86-2) är roliga emot favoriten. Den förstnämnda tror jag har en riktigt bra chans om han går felfritt och får ledningen. Det är en bra häst som kommer vara intressant i år. Den sistnämnda har jag jagat en del på sistone utan att få betalt. Han har fått hårdhet på V75 och satt fast med krafter kvar senast på usr V75. Tråkigt utgångsläge men han tål att göra en del jobb och med rätt ryggar fäler han många.

11 Sugar Daddy (V86-5) spikade jag senast när han gjorde årsdebut på en V4. Han gick i ledningen då och såg fin ut, han lär gå framåt med loppet i kroppen och jag tror på en bra insats igen. Ingen ledning denna gång men det ser ut som att det finns några som vill köra om ledningen och det bäddar för honom. Blir det barfota runt om på honom då tror jag han höjer sig ännu mer. Glöm inte honom!

6 Leonas Santo (V86-7) har visat form i dem senaste starterna och är väldigt rolig till låg procent. Senast hade jag med honom på V75 men då hade han ett omöjligt läge och fick inte till det. Ikväll har han springspår och ska gå barfota, träffar Kaj rätt så tror jag han sitter i ledningen och sedan blir han väldigt intressant.

Spelstopp för V86 är 20.30


Lycka till! /MLipovac

  • Tjänstgörande sportredaktör: Christoffer Glader
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB