Startsida / Inlägg

V86-Tips Jägersro/Solvalla

av MLipovac

Dags för veckans V86-Xpress och ikväll står Jägersro och Solvalla för en riktigt fin omgång. Vi får se många fina hästar som kommer ut och intressantast är fyraåringsloppen. Bästa spiken inleder omgången direkt och sedan finns det några drag på vägen och på slutet hittar ni min andra spik. Ni läser om dem här under, det finns även DD-förslag längre ner på sidan. Nu kör vi!


Bästa singelstrecket

5 D.D.S’ Hitman (V86-1) är omgångens största favorit men det tycker jag att han skall vara trots att han inte startat på ett halvår. Han står för klassen i detta lopp och jag tror vi kommer få se honom mot eliten i sommar. Han var trea bakom Nuncio och Piraten i Sundsvall i sommars och det är bra. Petri Puro brukar inte fuska med träningen och när han startar sina hästar efter vila så är det väl förberett och detta plockar han hem utan några som helst problem tror jag. Är Johnny med direkt från start så tror jag ingen bråkar med honom och då får han ledningen och då är loppet över. Skulle han inte få den så gör det inte så mycket då det bara är 5 hästar i fältet, han tar dem till slut.

Roliga singelstrecket

Global Tendency (V86-7) spelade jag på senast när hon gjorde årsdebut och var riktigt fin då. Hon spurtade ner allt då och lär gå framåt med loppet i kroppen. Barfota igen och jänkarvagn är väldigt intressant och jag tror dem får svårt att komma ikapp henne från ledningen.

Dragen

3 I’m Just A Sund (V86-2) gör årsdebut och är en bra häst i grunden. Jag tror han gör en bra instats direkt, han trivs väldigt bra över distansen och blir det barfota så är det extra intressant.

1 Wilma Leggrowbach (V86-5) såg fin ut senast som fastlåst bakom Eldrick Boko. Hon har ett intressant läge och har bra form, löser det sig med lösningsförloppet så tror jag hon är med i segerstriden. Hon möter bara ston nu och det tror jag gynnar henne.

7 Conny Sisu (V86-6) blir riktigt bortglömd i ett öppet lopp. Han har springspår och skulle Kim ta sig till ledningen så kan han leda detta länge. Veijo snackar om barfota och det är intressant på denna herre.

Spelstopp för V86 är 20.30


Dagens Dubbel-förslaget: 5 kombinationer x valfri insats

DD-1: 1 Global Tendency

DD-2: 1,2,3,9,11

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 1 Global Tendency

DD-2: 3 Marciano

Spelstopp för DD är 21.40

Lycka till! /MLipovac

  • Tjänstgörande sportredaktör: Johan Lundin
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB