Startsida / Inlägg

GS75-Tips Solvalla

av MLipovac

Solvalla står som värd för veckans Grand Slam 75 och vi får se en riktigt rolig och öppen omgång. Jag har hittat två spikar som inte är favoriter som jag tror har bättre chanser än vad procenten utvisar. Det gäller att hitta guldkornen som gör att man sitter efter sju avdelningar ensam och plockar hem Grand Slam potten på 15 miljoner. Ni hittar även DD-förslag längre ner på sidan. Nu kör vi!


Bästa GS75-spiken

7 Carmine Am (GS75-6) är en häst jag verkligen gillar. Senast i årsdebuten trodde jag mycket på honom och besviken blev jag inte. Markus körde offensivt och tog hand om ledningen från bricka elva med varvet kvar och sedan var han överlägsen. Detta är en häst som bara kan mosa detta gäng om han är fräsch och funkar. Han har haft problem med det förut men jag tror Markus har hittat rätt nu. Kör bara Markus och visa hur bra han är!

Roligaste GS75-spiken

4 Jeepster (GS75-2) är roligaste strecket idag, hon är spelad till 13% just nu och favoriten 2 Raffinos till 78%. Jag tycker det skiljer för mycket mellan dessa hästar på spelet och väljer istället att gå på 4 Jeepster som är 6 gånger så mindre streckad. Hon är snabb ut och är ledaren av loppet, för tre starter sedan var hon nära att hålla undan på V75 mot bra hästar. Idag möter hon bara ston vilket gynnar henne och från ledningen brukar hon inte vika ner sig i första taget. Kör Kaj!

GS75-dragen

1 Dream Of Trix (GS75-3) är ett roligt streck i ett öppet lärlings och ungdomslopp. Han är i bättre form än vad raden visar och från ett perfekt utgångsläge tror jag det kan bli full pott idag. Senast galopperade han men stod för en bra upphämtning efter galoppen. Kan Mads servera honom en bra resa med rätt ryggar, då blir jag inte förvånad om han vinner. 8% i skrivandets stund.

2 Fourteenosix (GS75-7) är kanske inte ett drag men hon är endast tredjehandare i skrivande stund och det är intressant. Hon har det bästa utgångsläget, är snabb ut och har varit ute på V75 i hårdare gäng. Wiman som kör henne gör det bra och på kort distans tror jag att han kan hålla undan för dem andra.

Spelstopp på GS75 är 15.50


Dagens Dubbel-förslaget: 5 kombinationer x valfri insats

DD-1: 7 Carmine Am 

DD-2: 2,3,5,9,10

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 7 Carmine Am

DD-2: 2 Fourteenosix

Spelstopp för DD är 17.48

Lycka till! /MLipovac

  • Tjänstgörande sportredaktör: Christoffer Glader
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB