Startsida / Inlägg

V75-Tips Färjestad

av MLipovac

Påskhelgen bjuder på massa trav och vi får se många fina tävlingsdagar. Vi börjar med den traditonella långfredags omgången på Färjestad. Omgången håller riktigt bra klass och det ser väldigt spelvärd ut. Mitt bästa singelstreck körs av Veijo Heiskanen, det låter ruggit påställt och jag tvekar inte en sekund. Det andra singelstrecket är inte lika givet men det känns lite som en eller alla där. Glöm inte bort dragen som ska ge oss dem stora pengarna. Ni hittar V75-podden med mig och Niclas längre ner på sidan. Nu kör vi!


Bästa singelstrecket

6 Schatzi Fayline (V75-5) är en häst jag verkligen gillar, hon har riktigt hög kapacitet och har väldigt lite pengar på sig i förhållande till kunnande. Jag fick upp ögonen för henne för tre starter sedan på Jägersro när hon svepte hela fältet och visade vem som är bäst med en ruggig insats. Senast var hon ute mot kulltopparna och hade innerspår, Veijo tog det lugnt och efter en invändig resa hade hon mycket sparat i mål. Idag är hon nedstruken till bricka fem och jag tror Veijo kommer var offensiv. Kommer hon till ledningen så är detta en toppchans, jag tror att hon har bra chans även från dödens. Veijo säger att det är hans bästa chans under påskhelgen och det gillar jag. Kör bara Veijo!

Näst bästa singelstrecket

1 Pasithea Face (V75-1) borde ha en väldigt bra uppgift framför sig nu när dem tre bästa motståndarna blivit strukna. Hon gjorde ett bra lopp senast när hon gick i dödens på Delicious U.S och kom trea. Hon har sett riktigt fin ut i årets starter och blir inte Adrian fast på innerspåret så tror jag hon plockar ner detta gäng från dödens. Man ska inte heller ta bort det scenariot att Adrian svarar upp ledningen och då borde detta vara en toppchans. Jag väljer att spika henne för att lösa loppet för annars tycker jag att man ska plocka med alla då det är väldigt öppet bakom.

Dragen

1 Gärdsjö Aragon & 2 Mjölner Fokus (V75-3) kan bli svåra att få tag i. Dem har tjugo meters försprång och det är kort distans. Den förstnämnde tror jag är ledaren av loppet och han vann för fyra starter sedan på just Färjestad. Man har siktat hit med honom och från bricka ett på sin favoritdistans tror jag att han leder väldigt länge. Man tror han kan gå en bra tid från ledningen och till 4% är han riktigt spelvärd. Den sistnämnde tror jag kommer sitta i rygg på ledaren, Mjölneröd brukar ha påställt när han kommer till Sverige och jag tror på en bra insats. Hästen är speedig av sig och det kommer bli perfekt med en resa i ryggen och med lucka blir han riktigt farlig. Endast streckad till 8% i skrivande stund.

2 Donatomite (V75-7) kan vara en ny kanon från Frode Hamre. Han var trea i uttagningsloppet till Hambletonian 2015 bakom Pinkman. Han har gjort tre starter för Frode och det har resulterat i två segrar och en andra plats. Hästen är snabb ut och kan få ledningen eller rygg ledaren. Man är inne på att testa i ledningen om man får den men jag tror det är bättre med rygg på ledaren och med lucka till slut kan han överraska. Rolig skräll till 9% i dagens bästa lopp.

Spelstopp på V75 är 14.30


V75-podden med mig och Niclas hittar ni HÄR!

Lycka till och Glad Påsk! /MLipovac

  • Tjänstgörande sportredaktör: Johan Lundin
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB