Startsida / Inlägg

V75-Tips Umåker

av MLipovac

V75 har tagit sig upp till Norrland och Umeå. Vi får se en favoritbetonad omgång där många storfavoriter har bra chans att vinna. Chansen att det bli jackpot är stor men det gör inget för då får vi en stor jackpot till Olympiatravet nästa vecka. Givetvis hoppas vi ändå på att någon favorit faller tungt så man får lite betalt på sju rätt. Omgångens bästa singelstreck kommer från Stall Zet och var fyra i världens största lopp Prix d’Amerique. Tror även Stall Zet har en väldigt bra chans till som jag också går på. Dragen får ni inte glömma, dem ska ge oss lite mer pengar. V75–podden och DD-förslag hittar ni längre ner på sidan. Nu kör vi!


Bästa singelstrecket

7 Propulsion (V75-3) tror jag har en toppchans framför sig. Han gör första starten i Sverige efter äventyr nere i Frankrike och fjärdeplatsen i Prix d’Amerique. Jag tror inte han behöver vara i toppform för att vinna detta lopp då han inte möter något. Örjan kan välja vilket upplägg han vill, från dödens slår han dom men det är inte heller omöjligt att han får ledningen för dem andra har respekt för honom. Oavsett postton är detta en toppchans!

Näst bästa singelstrecket

5 Tobin Kronos (V75-6) var riktigt fin i årsdebuten när han vann från ledningen. Visst fick han bestämma men jag tycker han såg riktigt fin ut. Han har vunnit spårlottningen idag och det ser ut som att han kommer till ledningen i ett tidigt skede och därifrån blir han svårslagen. Det är ett litet fält och jag tror dem kommer rada upp sig på ett led och får Örjan bestämma tempot i ett varv då tror jag ingen slår honom. Notbuden har tråkiga utgångslägen och en av dem gör dessutom årsdebut.

Dragen

8 Picasso Tilly (V75-1) står helt perfekt inne i loppet, det fattas 100kr för att han inte ska få vara med i loppet. Han är härdad på V75 och från ett intressant innerspår kan Torbjörn ge honom en perfekt resa och då avslutar han vasst. Han älskar distansen och måste med i ett öppet Klass 1 försök.

4 Tangen Haap (V75-2) tror jag kommer ge Månprinsen A.M en match idag, Björn låter väldigt uppåt och jag tror att han kan dra i ett hårt tempo i ledningen och då kan den stora favoriten få problem. Det är kort distans och han har fått ett bakspår. Jag tycker Gunnar sover lite i loppen och 4 Tangen Haap kommer bli riktigt farlig om Gunnar inte kör i tid. Pass upp!

8 Tuffetto Jet (V75-5) gör intressant debut för Petri Salmela. Detta är en riktigt bra häst som var riktigt fin vid segrarna i gammal regi. Han har gått banjobb med Makethemark hos Salmela och vi såg hur bra han gick, jag tror vi får se en bra insats direkt. Utgångsläget är tråkigt men han älskar distansen och skulle Ulf komma ner i ett bra slagläge, då tror jag han sänker väldigt många på upploppet.

Spelstopp på V75 är 16.20


Dagens Dubbel-förslaget: 4 kombinationer x valfri insats

DD-1: 5 Tobin Kronos

DD-2: 3,5,8,12

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 5 Tobin Kronos

DD-2: 8 Zenit Brick

Spelstopp för DD är 18.20


V75-podden med mig och Niclas hittar ni HÄR!

Lycka till! /MLipovac

  • Tjänstgörande sportredaktör: Christoffer Glader
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB