Startsida / Inlägg

V86-Tips Åby/Solvalla

av MLipovac

Spännande V86-Xpress omgång ikväll som delas av Åby och Solvalla. Omgången kryddas med jackpott och vi får se några riktigt fina hästar. Vi har tre stora favoriter men jag tror inte alla tre vinner. Det bästa singelstrecket hittar vi inledningen och det är en norsk framtidskanon. Har några drag som ni inte får glömma, tänk också på att det räcker att det skrällar i något lopp och utdelningen skjuter i höjden. Ni hittar även DD-förslag längre ner på sidan. Nu kör vi mot åtta rätt!


Bästa singelstrecket

6 Ferrari B.R (V75-1) är omgångens överlägset bästa singelstreck. Han såg ruggigt fin ut senast på Momarken när han i hårt tempo vann överlägset. Han mötte bra hästar då och går ner i klass ikväll. Alla har stor respekt för honom och jag tror han släpps till ledningen och därifrån torskar han inte detta.

Kompletterande singelstrecket

6 D.D’S Perseverance (V86-2) är favorit men inte lika klar som Ferrari B.R, vilket gör honom till roligare. Han kommer växa under dagen/kvällen och det förstår jag. Tycker han såg laddad ut senast i årsdebuten och gick mot seger men då kom Coffie U.N.G längst ut och slog av honom. Ikväll har han springspår och ett lopp i kroppen, jag tror han sitter i ledningen tidigt och segstark som han är så tror jag ingen kan brott ner honom. Kör Örjan!

Låset

1 Shadow Woodland 6 Västerbo Highflyer (V86-4) är kanske ett av årets tråkigaste lås men tror ingen annan kan vinna. 1 Shadow Woodland ska ses med väldigt bra chans efter hans fina årsdebut senast, han tog hand om ledningen, fick lite tryck men gick undan på ett bra sätt. Han mår säkert ännu bättre med loppet i kroppen och från innerspåret lär han ta hand om ledningen igen och därifrån ska han slås. Den som kan slå honom är Daniel Redens fina 6 Västerbo Highflyer som också gjorde årsdebut senast från ett omöjligt utgångsläge. Han sköt till riktigt bra och Daniel låter väldigt uppåt på honom och minns inte när han gick så bra senast i en årsdebut. Med lopp i kroppen och en bra resa så kan han slå storfavoriten.

Dragen

14 Helena Klipp (V86-3) gjorde en bra debut för Robert Bergh i senaste loppet, jag skulle spika henne på DD gången efter men då blev hon struken och nu har jag väntat på att hon ska starta igen. Hon har många att runda ikväll men skulle det klaffa det minsta så tror jag hon blåser ner samtliga. Till 6% är hon riktigt spelvärd!

5 Frankie Fiveangels 10 Robin Hood (V86-5) är två roliga skrällar mot Veijos stora favorit. Den förstnämnda har två raka segrar och har toppform, han ska lättas i balansen ikväll och från ett bra utgångsläge tror jag han är med i segerstriden. Den sistnämnda är en stark herre som gynnas av lång distans, han trivs på Åby och skulle dem köra lite i främre träffen så gynnas han.

Spelstopp för V86 är 20.30


Dagens Dubbel-förslaget: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 4,7,9

DD-2: 5,6

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 9 Victory Kåsgård

DD-2: 6 The Swede

Spelstopp för DD är 21.40

Lycka till! /MLipovac

  • Tjänstgörande sportredaktör: Christoffer Glader
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB