Startsida / Inlägg

V86-Tips Åby/Solvalla

av MLipovac

V86-Xpress ikväll på Åby och Solvalla. Omgången ser väldigt intressant ut men många öppna och svåra lopp. Vi har två favoriter som sticker ut och jag tycker båda är sårbara. Mina singelstreck som jag hittat startar båda på Solvalla och segerreceptet är spets och slut. Ni hittar min rubriker här under och lite längre ner på sidan hittar ni även DD-förslag. Nu går vi mot åtta rätt!


Bästa singelstrecket

1 Valley Brodde (V86-2) har sett riktigt fin ut i sina två lopp i år, senast tog han ledningen men släppte till Policy Of Truth och blev kvar där in i mål. Han hade mycket krafter kvar och nu är det dags att ta ut dom krafterna. Ser intressant ut ikväll med innerspår, han öppnar snabbt och jag tror Örjan håller upp ledningen och därifrån ses han med bra chans. Han står bra inne i detta fyraåringslopp och med uppåt form tror jag han leder detta runt om. Motbud finns det men amerikanarna behöver lopp i kroppen och Makethemark gör årsdebut. Jag tror Örjan fixar detta!

Kompletterande singelstrecket

5 Hillustrious (V86-8) gör debut för Reijo Liljendahl ikväll och det ser riktigt intressant ut med tanke på hur bra Reijos årsdebutanter har gått (Shadow Woodland och Nadal Broline). Jag tror vi får se en bra prestation direkt och hästen har visat att han duger mot bra hästar. Reijo låter uppåt och det mest troliga scenariot är att han kommer till ledningen, därifrån går han bäst och jag tror vi får se en toppinsats direkt! Dem värsta motbuden har fått tråkiga utgångslägen vilket höjer Hillustrious chanser.

Låset

1 B.Dollar6 Going Grateful och 13 Ypäjä Hereiam (V86-4) tycker jag känns som ett starkt trehästarlås. 1 B.Dollar var sämre senast i Norge men har skött träningen efter riktigt bra. Bra utgångsläge över kort distans och skulle han få ledningen så säljer han sig dyrt. 6 Going Greatful låter det påsmält på inför kvällens start. Björn Goop upp första gången är riktigt intressant och träffar han från springspår så kan det bli ledning och då säljer han sig dyrt därifrån. 13 Ypäjä Hereiam är fältets bästa häst, han står tjugo meter tillägg på kort distans och det är inte lätt med mycket hästar i vägen. Senaste insatsen var imponerande när han gick ute i tredje spår hela loppet men vann ändå på en 12 tid. Olli Koivunen är en talang som kan lösa detta och måste med på kupongen.

Dragen

2 Bison Spiro & 3 Counterfeightr (V86-1) är roliga motbud till den stora favoriten. Den förstnämnde höjdes sig på barfota balansen senast och skrällde. Han har ett bra läge ikväll och är snabb ut, garanteras en bra resa och är med långt fram igen. Den sistnämnde har hög kapacitet när han sköter sig, han brukar ställa till det för sig men skulle det bli felfri resa så tror jag han är med i segerstriden. Distansen är inget problem för hästarna och dem måste med om man garderar den stora favoriten.

10 Countrygirl Ås (V86-7) var tillbaka senast efter lång uppehåll och såg riktigt fin ut. Hon vann på ett bra sätt och jag tror hon bara är bättre ikväll med loppet i kroppen. Det ser ut som att det kan gå undan från början med många snabba hästar och blir tempot högt så tror jag Claes blåser ner allt till slut.

Spelstopp för V86 är 20.30


Dagens Dubbel-förslaget: 3 kombinationer x valfri insats

DD-1: 2,3,10

DD-2: 5 Hillustrious

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 10 Countrygirl Ås 

DD-2: 5 Hillustrious

Spelstopp för DD är 21.40

Lycka till! /MLipovac

  • Tjänstgörande sportredaktör: Christoffer Glader
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB