Startsida / Inlägg

DD-Tips Halmstad

av MLipovac

Veckan inleds med väldigt fina tävlingar från Halmstad, vi får se Breeders’ Crown uttagningar i många av loppen och på dubbeln är det bara uttagningar. Min spik imorse blev struken i inledningen och därför fick jag ändra lite, nu blir det gardering i inledningen och spik i avslutningen. Nu kör vi!


DD-1 (2140m auto)

Breeders’ Crown för fyraåriga hingstar och valacker inleder dubbeln och här kommer Johan Untersteiners obesegrade 5 Cyber Lane ut. Han gör debut efter vila och är vässad till detta lopp. När värsta motståndaren är struken så kan det vara så att han bara är bäst, jag tror ändå att det saknas form i honom och sedan vankas det svar invändigt. Han kan få ett tufft lopp och är då sårbar. Tycker också inte han mött så här bra hästar tidigare och kommer sättas på prov ikväll. Har ändå respekt för honom då han är obesegrad och ser väldigt bra ut. 1 Man At Work är under utveckling och har fått hårdhet på V75. Han har bra form, skulle han svara upp ledningen så tror jag att man kör där och då kan han bli svår satt slå. 2 Stepping Spaceboy låter det uppåt på från tränare Admir, jag snackade med Admir i förmiddags och han sa att körordern skulle vara full sula i ledningen och sedan får man se hur länge lampan lyser. Han höjer sig i ledningen och till 2% tycker jag han är riktigt spelvärd. 9 Electric Light är bättre än vad raden visar, det har strulat för honom på slutet men kapaciteten har han. Kan få ett perfekt lopp och då får han inte nonchaleras. 10 Louie Brodde gjorde årsdebut på V86 näst senast och hade inte mycket och hämta på vinnande Starzinner. Senast såg det bättre ut när han var ute mot fyraåringarna och vann på ett bra sätt. Tror formen är bättre med loppen i kroppen och får han en bra resa då fäller han många. Sista strecket ger jag 3 Explosive Merlot som var tillbaka senast efter ett struligt fjolår. Han levererade några gånger men sedan galopperade han desto flera. Det såg bra ut senast och kapaciteten finns i denna häst, från ett bra utgångsläge kommer han med på kupongen.

DD-2 (2140m auto)

Breeders’ Crown för fyraåriga ston avslutar kvällens dubbel och här har jag hittat mitt singelstreck. Hästen jag singlar är 3 Schatzi Fayline som jag var inne på senast, jag spikade henne då och hon gjorde ett riktigt bra lopp men kunde inte ro på ledaren Lika A Star. Hon fick gå ute i tredjespår i början, landa utvändigt ledaren och sedan krigade hon på mycket bra men kom ”bara” tvåa. Vet att Veijo håller henne högt och har Stochampionats planer med henne, formen är på topp och jag tror det är dags att vinna ikväll. Värst emot är 9 Ultra Bright som varit grym i dem två senaste spetssegrarna. Det är just spets jag tror hon går bäst och därför tror inte hon slår mitt singelstreck ikväll. Kör Adrian!


Dagens Dubbel-förslaget: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 1,2,3,5,9,10

DD-2: 3 Schatzi Fayline

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 5 Cyber Lane

DD-2: 3 Schatzi Fayline

Spelstopp för DD är 20.53

Lycka till!

Mario Lipovac

  • Tjänstgörande sportredaktör: Christoffer Glader
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB