Startsida / Inlägg

V75-Tips Vermo

av MLipovac

Singelstrecken svek igår och det blev 5 rätt, DD satt också men vi tar nya tag idag när det är extra V75 på Vermo. Tycker omgången ser favoritbetonad ut på förhand. Den stora höjdpunkten är Finlandia-Ajo som vi får se i avslutningen, Daniel Redens kanon Propulsion blir stor favorit och det ska han vara efter uppvisningen senast. Vinnaren av loppet får en biljett till Elitloppet och det lär laddas på många håll. Loppet har aldrig vunnits från ett bakspår och det blir intressant och se hur det går för Propulsion, jag har ett roligt motbud i loppet. Tror annars att firma Reden/Kihlström kan fira stora framgångar idag. Ni hittar mina rubriker och DD-förslag här under. Nu kör vi!


Bästa singelstrecket

2 Love Matters (V75-1) såg riktigt fin ut i Sverigedebuten i Halmstad. Jag var på plats och såg honom och gillade verkligen intrycket när han avslutade på ett fint sätt. Daniel sa till mig direkt efter att passa honom i nästa start och när jag såg att han fått ett perfekt utgångsläge och har lopp i kroppen så tror jag han har en toppchans. Han öppnar bra och jag är inne på spets och slut för firma Reden/Kihlström som har många fina chanser idag.

Näst bästa singelstrecket

9 Stand Bayou (V75-2) blir näst bästa spiken då Jeppas Pointer blev struken som jag trodde på. Han vann på ett bra sätt senast från ledningen och jag tror han är gynnad av att starta lite tätare nu. Hans form är bra och detta är en häst jag tror kommer gå upp i klasserna. Från ett bra utgångsläge tror jag han får en bra resa och sedan kan Örjan bestämma när slutstöten ska läggas. Tror ingen står emot honom till slut

Dragen

9 Merry Broline (V75-3) spurtade riktigt bra senast på barfota balansen i Silverdivisionen. Blir det samma balans idag så tror jag han är med långt fram igen. Distansen är inget problem och med några strykningar kommer han sitta bra till och då måste han med på kupongen till 10%!

6 Twister Bi (V75-7) är en herre som kan ”allt” när han vaknat på rätt sida. Han var bra senast när han vann Seinäjoki Race. Skulle han komma till ledningen idag, då tror jag att dem andra får jobba rejält för att plocka ner honom. Han möter Propulsion som var ruggig bra senast, han är redan klar för Elitloppet och jag har sett Örjan köra passivt med favoriter förut för att ”bygga” upp dom för större lopp. Är han passiv så kan 6 Twister Bi hålla undan och till 9%.

Spelstopp på V75 är 14.30


Dagens Dubbel-förslaget: 4 kombinationer x valfri insats

DD-1: 3,10

DD-2: 6,9

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 10 T.Rex

DD-2: 9 Propulsion

Spelstopp för DD är 16.23

Lycka till!

Mario Lipovac

  • Tjänstgörande sportredaktör: Christoffer Glader
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB