Startsida / Inlägg

V86-Tips Bergsåker/Solvalla

av MLipovac

V86-Xpress ikväll och tävlingarna delas av Bergsåker och Solvalla. Den stora snackisen är Nuncios vara eller icke vara med i Elitloppet. Det behövs en bra insats ikväll för att han skall vara med och jag tror han bara vinner detta lopp och får tyst på alla spekulationer. Mitt andra singelstreck ska ta snabb revansch efter senaste loppet. Glöm inte heller dragen dem ska ge oss pengar ikväll. DD-förslag finns längre ner på sidan. Mot 8 rätt!


Bästa singelstrecket

1 Nuncio (V86-4) är alla inklusive jag väldigt spänd på att få se efter sina två nederlag. Jag tror inte det är något ”fel” på honom utan att han var lite sämre näst senast och senast blev han lite för het. Snacket om att han ser sämre ut i värmningen tycker jag inte man ska ta så hårt på, Melander låter honom göra vad han vill. Jag tror att han visar upp sig från sin bästa sida ikväll och tar hand om ledningen och sedan får dem andra köra om platserna bakom. Han vinner detta från alla positioner då fältet är litet och han är omgångens bästa singelstreck.

Näst bästa singelstrecket

9 Alorac Mathbell (V86-8) mötte flera av dessa hästar senast och stred tappert från dödens. Han såg länge ut att gå mot vinst men blev slagen av Tayson Bi som liftat med i ryggen. Jag tror han tar snabb revansch ikväll och väljer att spika honom på DD och på V86. Han står bra inne i klassen, tål att göra jobb själv och när det dessutom ser ut att gå undan i främre träffen, ja då står ingen emot honom.

Dragen

5 Brenne Brakar (V86-3) är ett måste på kupongen, han har ruggig fart i sig när han sköter sig och hade jag varit helt hundra på att han går felfritt, då hade jag spikat.

10 Liberty Face (V86-5) var bra senast som trea på V75. Han har fått två lopp i kroppen och formen börjar peka uppåt. Han kan få ett perfekt lopp ikväll, betrodda Casanova Sisu och Västerbo Arthur vill båda till ledningen och det luktar hård körning mellan dessa. När två träter brukar den tredje vinna.

2 Vikens High Yield (V86-6) såg bra ut senast när han enkelt vann från ledningen, tror inte vi har sett botten i honom ännu och till 8% är han riktigt spelvärd. Jag tror ingen tar en längd på honom från start och sedan ska Magnus köra så länge lampan lyser, jag tror han kan bli svår att plocka ner. Vet att favoriten är bra men får han ett tufft lopp i dödens då är han sårbar till över 70%.

Spelstopp på V86 är 20.30


Dagens Dubbel-förslaget: 5 kombinationer x valfri insats

DD-1: 2,4,6,7,10

DD-2: 9 Alorac Mathbell

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 4 Dice Man

DD-2: 9 Alorac Mathbell

Spelstopp på DD är 21.40

Lycka till!

Mario Lipovac

  • Tjänstgörande sportredaktör: Christoffer Glader
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB