Startsida / Inlägg

V86-Tips Solvalla

av MLipovac

Ikväll börjar det riktiga startskottet mot Elitloppshelgen med en ”vanlig” V86 från Solvalla. Halva omgången innehåller treåringslopp och det kan skrälla ordentligt i sådana lopp där många är orutinerade. I det sista treåringsloppet tror jag inte det skräller, där hittar ni min bästa spik som jag tror har en väldigt bra chans att leda runt om. Har hittat två roliga drag som måste med på lappen också. DD-förslag hittar ni lite längre ner. Mot 8 rätt!


Bästa singelstrecket

1 Lass Revenue (V86-8) tror jag har en väldigt bra uppgift framför sig. Han gör bra lopp hela tiden och jag var inne på honom som skräll senast när han blev trea. Ikväll har han dragit ett smaskigt läge och jag tror ingen tar en längd på honom. Från ledningen tror jag Ulf får bestämma farten och sedan ser jag ingen som slår honom. Därför avslutas omgången med omgångens bästa singelstreck.

Näst bästa singelstrecket

3 Twigs Ceasar (V86-3) imponerade på mig senast i debuten för Björn Goop. Han vann från dödens då och såg fin ut, det känns som han höjt sig hos Goop och med loppet i kroppen tror jag han har en bra chans ikväll. Björn kommer ladda och kommer han till ledningen så kommer han bli svårslagen, det enda som oroar både Goop och mig är distansen. Tror ändå han löser det och spikar.

Dragen

10 Pompano Euphoria (V86-5) är ett sto som gjort det bra i regi Aronsson. När hon var ute i Sverige första gången så blev jag imponerad av hennes spurt. Senast spurtade hon riktigt vasst till seger och jag tror hon kan ge Untersteiners favorit en match. Får hon bara rätta ryggar och tempo i främre träffen så fäller hon många till slut.

9 Get A Winner (V86-7) var fin senast när han vann på ett bra sätt. Tycker han är märkligt lite spelad, han kan få ett perfekt lopp från ett utgångsläge och då blir han farligt på upploppet. Det är en häst som har en ruggig skalle som verkligen vet vart mållinjen ligger. Känns som att han form börjar komma på allvar nu och till 6% är han given på min kupong.

Spelstopp på V86 är 19.20


Dagens Dubbel-förslaget: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 2,3,8,9,11,12

DD-2: 1 Lass Revenue

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 9 Get A Winner

DD-2: 1 Lass Revenue

Spelstopp på DD är 21.25

Lycka till!

Mario Lipovac

  • Tjänstgörande sportredaktör: Christoffer Glader
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB