Startsida / Inlägg

DD-Tips Lindesberg

av MLipovac

Ikväll tar vi nya tag på dubbeln när Lindesberg står som värd. Man brukar inte köra så mycket tävlingar på Lindesberg men det är känt för att vara lite trångt på banan och innerspåret är inte det bästa att ha. Tycker att det bjuds på bra tävlingar och på dubbeln får vi se två intressanta lopp. I inledningen har jag hitta min spik, firma Redén/Kihlström är det som gäller. I avslutningen får vi se ett stolopp där jag plockar med några och hoppas på skräll. Nu kör vi!


DD-1 (1640m auto)

I inledningen får vi se ett snabblopp där 3 Fonda Boko blir storfavorit. Han är kvällens största favorit och visst han är snabb ut och kan leda loppet runt om men när han är streckad på över 60% så går jag emot. Mitt singelstreck är streckad på 20%, tre gånger mindre än favoriten och kapacitetsmässigt skiljer det inte mycket, dessutom är favoriten lite osäker och galoppen kan komma. Den jag singelstreckar är 4 Paul The Apostle som inte övertygade i senaste starten men det finns förklaringar till det. Han hade inte kissat innan loppet och gick med skor. Ikväll blir det barfota runt om och rycktussar för första gången. Daniel låter väldigt nöjd med honom och har en bra känsla, det har jag med och därför väljer jag att gå på honom. Kan Örjan hitta ett bra slagläge, då tror jag han blåser ner allt till slut.

DD-2 (2140m volt)

I avslutningen får vi som sagt se ett stolopp där det finns några om budet. Mitt tips går till 11 Gateway Fortuna som var tillbaka senast efter paus, hade ett tråkigt utgångsläge och kom aldrig in i loppet. Nu har hon ett lopp i kroppen och Ulf Ohlsson sätter sig i sulkyn. Det är en kapabel häst som vunnit på V75 och är formen på gång så tror jag hon är starkast ikväll. 7 Cikoria Frazer kan vara tidiga ledaren av loppet och då är hon hästen att slå. Senast var hon med mot tufft motstånd och avslutade bra, kommer hon till spets eller ner i ett bra slagläge då är hon med på målfotot. 1 Pastell Tilly är en kapabel märr som har för lite pengar på sig sett till kapaciteten. Hon har ett alfabet i resultatraden men skulle hon gå felfritt så är hon garanterad ett bra lopp och då blir hon farlig. Favoriten 10 Mellby Dashing vann på ett bra sätt senast trots en jobbig resa, har ett krånglit utgångsläge med innerspår på tillägg och många hästar att runda. Måste ändå med på kapacitet och Björn Goop. Plockar också med två skrällar som kan blanda sig i segerstriden med lite flyt, det är 9 Barbouze Lascaux och 15 Fairytale Road.


Dagens Dubbel-förslaget: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 4 Paul The Apostle

DD-2: 1,7,9,11,12,15 

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 4 Paul The Apostle

DD-2: 11 Gateway Fortuna

Spelstopp på DD är 20.53

Lirat något i dag? Diskutera nedan!

Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Tf chefredaktör och vd: Lena K Samuelsson
 • Tf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB