Startsida / Inlägg

DD-Tips Östersund

av MLipovac

Östersund smygstartar med tävlingar på fredagskvällen och jag har hittat en rak dubbel jag går all-in på. I inledningen går jag på en häst jag jagat på sistone, det är dags för honom att vinna nu. I avslutningen får vi se ett fint lopp där Daniel Redens fina sto inte kan förlora om hon inte är sjuk. Nu kör vi!


DD-1 (3140m volt)

Ett stayerlopp inleder kvällens dubbel och vi får se många fina hästar. Mitt öga föll för en direkt jag såg startlistan, det är 8 Bottnas Commandeur som jag jagat på V75 i dem senaste loppen. Han var ute i Harpers senast men då strulade det från start och sedan blev han tillbakadragen av en trött häst men avslutade riktigt fint. Kan Kaj ge honom en bra resa utan trafikproblem så tror jag ingen stoppar honom ikväll.

DD-2 (1640m auto)

I avslutningen får vi se ett damlopp där endast ston startar. Vinnaren får 125.000 kronor och Daniel Redens fina sto 4 Wild Honey kommer aldrig att tjäna så fina pengar så enkelt. Hon står för klassen i detta mediokra lopp och körs dessutom av bästa kusken. Sandra kommer skicka iväg henne från start och sedan sitter hon i ledningen hela vägen in i mål. En intressant punkt är att firma Daniel Reden/Sandra Eriksson vunnit detta lopp dem senaste två åren. Jag tror på tredje raka och utnämner henne till kvällens bästa singelstreck, hela helgen bästa singelstreck till och med.


Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 8 Bottnas Commandeur

DD-2: 4 Wild Honey

Spelstopp på DD är 20.53

Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Tf chefredaktör och vd: Lena K Samuelsson
 • Tf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB