Startsida / Inlägg

V75-Tips Boden

av MLipovac

Midnattstrav på Boden tredje helgen i juni har blivit en vana nu för oss travintresserade. Boden har en av Sveriges finaste banor och underlaget brukar alltid vara i toppskick. Omgången i sig tycker jag ser favoritbetonad ut och jag tror inte på någon miljonutdelning. Mina singelstreck är två storfavoriter som körs av samma kusk och kommer från samma tränare. Har tre riktigt roliga drag som ni inte får glömma bort, det är dem som ska ge oss lite pengar i kassan. Ni hittar DD-förslag och V75-podden längre ner på sidan! Glöm inte bort att spelstopp på V75 är 20.30. Nu kör vi!


Singelstrecken

2 Whitehouse Express (V75-1) är dagens största favorit men vad gör det när han vinner. Jag tror detta är en toppchans för Redens fina häst. Han var ute på V75 senast från bakspår mot bättre hästar, kördes till ledningen mitt i loppet och gick undan i fin stil med krafter kvar till seger. Jag tror han har toppform nu efter två lopp i kroppen och mot detta motstånd vinner från alla positioner. Jag tror att Örjan kommer ta en lugn dödens för att sedan gå undan och plocka första segern ikväll!

2 Propulsion (V75-7) ska försvara sin titel i Norrbottens Stora Pris och jag tror han har riktigt bra chans att göra det. Detta år har han fått bästa tänkbara utgångsläge och är garanterad en bra resa, jag tror Örjan kommer trycka av honom och kommer han bara i tid så kommer han få överta ledningen och då finns det ingen som plockar ner honom. Han är i ännu bättre form än senast när han var tvåa i Elitloppet, ja Elitloppet! Värdartisten Prooooooooooopulsion plockar hem detta!

Dragen

10 U.Bergs Oppzi (V75-2) har jag haft varnat för förut och då vann hon till några ynka procent. Ikväll är hon endast streckad till 5% i ett öppet stolopp och är given på min kupong. Hon stod för en bra comeback senast efter lite paus när hon spurtade bra som tvåa. Lopp i kroppen gör henne gott och jag tror att hon sänker allt här om Micael bara hittar en vettig rygg. Glöm inte henne!

8 Lugnets Sardonyx (V75-3) är den stora bedövaren ikväll, han har ett riktigt tråkigt utgångsläge och det krävs något extra för att vinna därifrån. Det ”extra” man testar ikväll är  jänkarvagn och första barfota runt om. Det låter ruskigt intressant på en 2% och jag måste bara ha med honom. Han har galopperat bort sig många gånger och utrustningsändringarna kan gå åt fel håll och göra honom mer osäker, men det kan också gå åt rätt håll och då sitter 2% mumma.

9 Annabelle Dimanche (V75-5) gjorde ett bra lopp bakom Geisha Sund senast. Hon har en vass speed till slut och kan fälla allt om hon får rätt lopp. Hon har en bra startrygg och kan Ulf följa den från start då kommer hon sitta bra till och då kan det lösa sig perfekt.

Spelstopp på V75 är 20.30


Dagens Dubbel-förslaget: 5 kombinationer x valfri insats

DD-1: 2,5,9,10,11

DD-2: 2 Propulsion

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 2 Holdyourhorses

DD-2: 2 Propulsion

Spelstopp för DD är 22.20

Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Tf chefredaktör och vd: Lena K Samuelsson
 • Tf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB