Startsida / Inlägg

V75-Tips Östersund

av MLipovac

Östersund står för dagens V75 omgång och jag tycker vi får se många intressanta lopp. Den stora höjdpunkten är Jämtlands Stora Pris där topphästar gör upp om 700.000 kronor. Östersund har landets näst längsta upplopp och många bakspårshästar får chansen till slut, förra året vann bara två framspårshästar denna omgång och det kan bli så idag igen. Mina singelstreck hr framspår och tanken är att dem ska leda sina lopp runt om. Ni får inte glömma bort dragen som ska ge oss pengarna. DD-förslag hittar ni längre ner på sidan. Mot 7 rätt!


Bästa singelstrecket

1 Spitcam Jubb (V75-5) imponerade på mig senast i Sweden Cup när han var ruskigt bra bakom Volstead och Västerbo Highflyer. Han levererade verkligen och skulle han göra en om insatsen igen då får dem andra bara se ryggen på Jansson. Jag tror att han håller upp ledningen trots att han inte är jätte snabb ut, och därifrån torskar han inte detta. Kör bara Torbjörn!

Näst bästa singelstrecket

6 Survival Kit (V75-1) räknar jag också ska leda runt om med voltstartsspecialisten Erik Adielsson. Han är uppfräschad efter senast och har gått väldigt bra efter behandling förut. Erik upp är ett plus och jag tror Erik dribblar med alla och sitter i ledningen och sedan är han hästen att slå. Han är obesegrad från ledningen och älskar lång distans, Magnus Träff har ruggig form på stallet och inleder dagens V75 med seger.

Dragen

12 Guinea Boko (V75-2) var det mycket snack om i senaste starten när man hade satt allt ordning men insatsen lämnade kvar mycket att önska. Jag tror man är ute efter snabb revansch här och från ett bättre spår än senast och en bra kusk så tror jag hon har bra chans. Hon är stark och tål att göra jobb i spåren, skulle det bli körning i loppet vilket det kan bli då blir jag inte förvånad om hon blåser ner allt. Glöm inte henne!

2 Voulez Vous 11 Bison Spiro (V75-7) är två måstestreck i avslutningen. Den förstnämnda har gjort två bra lopp på slutet och vann senast. Han är snabb ut och jag tror att han sitter i ledningen, därifrån kan han bli svår att slå. Den sistnämnde var streckad på 6-7% igår men det känns som alla går på honom nu och han kommer bli klar andra favorit tills loppet går. Han galopperade senaste i Harpers men gjorde en riktigt bra upphämtning och gick riktigt vasst till slut. Erik vill köra igen och det betyder att han tror mycket på honom, blir det lite körning i dem främre träffen då kommer han på det långa upploppet och blåser ner allt.

Spelstopp på V75 är 16.20


Dagens Dubbel-förslaget: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 1,4,5

DD-2: 2,11

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 1 Västerbo Highflyer

DD-2: 2 Voulez Vous

Spelstopp för DD är 18.20

Lycka till!

Mario Lipovac

 • Tjänstgörande sportredaktör: Emilia Cederholm
 • Sportchef: Pontus Carlgren
 • Tf chefredaktör och vd: Lena K Samuelsson
 • Tf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Håkan Andreasson
 • Sajtchef: Andreas Aspegren
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB